OLDALVONAL

Szerző SK

Létrehozva: 2024.06.02.
Módosítva: 2024.06.02.

Teljesen megváltoztak, így néznek ki a magyar focisták az Eb-n

A magyar minifutball-válogatott a szombati Lengyelország elleni 3-1-es sikert követően vasárnap 2-0-ra verte Törökországot Szarajevóban zajló Európa-bajnokságon.

A tegnapi Lengyelország elleni sikert követően érthetően jó hangulat volt ma egész nap a válogatottnál. 

Minifoci, Győri Barnabás
Győri Barnabás harca készen 
Fotó: Vaszkó Viktor/Országos Minifutball Szövetség 

A késői kezdés miatt csak éjszaka kerültek ágyba a játékosok, így kevesebb idő jutott a pihenésre is, de a reggelinél már mindenkinek csak a mai törökök elleni találkozó járt a fejében.

Mindenre fel vannak készülve a magyar minifoci-válogatottnál 

A csapat az erőltetett menet ellenére is egy átmozgató edzésen vett részt ma délelőtt, amely igazán jól sikerült. Mint már említettük, a hangulatra sem lehetett panasz, és nem csak a siker miatt volt ez így: a válogatott két játékosa, Seregy Tamás és Győri Barnabás ugyanis kisebb megfázással küzd - a hírek szerint szerencsére ez nem befolyásolja a szereplésüket -, 

ami miatt különleges kineziológia "tape-et", magyarul tapaszt kaptak a nyakukra, utóbbi az orrára is, ami miatt igazán extrém lett a megjelenésük.

Természetesen azonnal érkeztek a zrikák a csapattársaktól, röpködtek a jobbnál jobb megjegyzések, amiket inkább nem idézünk. Egyébként is nagyon jó a csapategység, a közösség a válogatottnál, ami még sokat segíthet a további menetelésben. Délután egy rövid pihenő szerepelt a programban, majd a taktikai értekezlet és rövid utazás után este jöhetett a minifoci-válogatott második csoportmeccse. A mieink 2-0-ra nyertek, így továbbra is veretlenek.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek