OLDALVONAL

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.06.26.

Hosszú Katinka kislányával a karjában mondott búcsút, rajongói vigasztalják

Szomorúan búcsúzott az olimpiától Hosszú Katinka.

Az édesanyaként visszatérő Hosszú Katinkának a hétvégén búcsúznia kellett a 2024-es olimpiai lehetőségtől, miután nem sikerült megúszni a szintidőt a hétvégi Sette Colli elnevezésű római versenyen. Ennek apropóján érzelmes sorokba öntötte a gondolatait, amit aztán a rajongóival is megosztott. Tette mindezt úgy az Iron Lady, hogy friss fotókon mutatta meg cuki kislányát. 

20240409_1038_KAR
Fotó: Árvai Károly

„Lehet, hogy klisének hangzik, de mindig az út a fontos, nem a végcél. Azt hiszem ezt én már nyugodt szívvel mondhatom, hiszen az úszásban már minden lehetséges cél sikerült és mindig a folyamat adja a boldogságot, nem a siker… Nekünk egy nagyon boldog évünk van. Köszönöm a rengeteg üzenetet, jó volt megpróbálni kijutni az olimpiára! Mondanám, hogy majd legközelebb sikerül…” - írta az olimpiától búcsúzó bejegyzésében Hosszú Katinka.

„Köszönünk mindent Katinka, bárki bármit mond Te vagy és leszel minden idők legjobb úszója nem csak Magyarországnak, de a világnak is, büszkék vagyunk rád ezt minden magyar ember nevében mondhatom”

„Az eddigi eredményeid és küzdőakarásod példaértékű, nincs miért szomorkodni. Az ÉLET új kihívásokkal vár, gratulálok, jó egészséget és sok sikert kívánok hozzá!”

„Az eddigi eredményeidet SENKI és SEMMI nem veheti el Tőled. De belőled kinézem, h 4 év múlva megcsinálod”

- vigasztalták rajongói Hosszú Katinkát.


 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek