OLDALVONAL

Szerző ML

Létrehozva: 2024.06.26.
Módosítva: 2024.06.26.

Hidegrázós videó került elő: ilyen volt a lelátóról Csoboth győztes gólja

Varga Barnabás súlyos sérülése után a magyar labdarúgó-válogatott 1-0-ra legyőzte Skóciát az Európa-bajnokságon. A közel kétmillió feliratkozóval rendelkező Thogden (Theo Ogden) a helyszínről vlogolta végig az összecsapást, így eddig nem látott felvételek kerültek elő a magyarok elképesztő sikeréről.

A magyar labdarúgó-válogatott a 100. percben Csoboth Kevin góljával legyőzte Skóciát az Európa-bajnokságon, amivel óriási lépést tett a nyolcaddöntő eléréséhet. A közel 55 ezer fős stuttgarti MHP Arena megtelt, helyszíni videókat azonban az UEFA szigorú szabályozásai miatt nem igazán lehetett látni. A közel kétmillió Youtube-feliratkozóval rendelkező Thogden (Theo Ogden) azonban felmentést kapott és eddig nem látott felvételekkel jelentkezett.

CSOBOTH Kevin
Csoboth Kevin gólját most már lelátói szemszögből is megnézheted Fotó: Koszticsák Szilárd

A 23 éves srác kilenc éve foglalkozik tartalomgyártással és már a kezdetek óta a labdarúgás a kedvenc témája. Stuttgartba édesapjával érkezett és a skót szurkolótábort helyezte fókuszba. Az ottani rajongók közül mindenki skót sikert tippelt, volt, aki szerint Andy Robertsonék 4-0-ra verik el Szoboszlai Dominikékat.

A helyszínen kiváló szögből tudta megmutatni a Varga Barnabás súlyos sérülése utáni döbbent állapotot (10:00-től), illetve az elképesztő nemzetközi figyelmet kapó Ádám Martin pályára lépését (11:07-től). Thogdennek tetszett a csatár játéka, és "látja, hogy miért ilyen fontos tagja a magyar válogatottnak". A skótok szemmel láthatóan nagyon kiakadtak a tizenegyesgyanús szituációnál (11:42-től), Csoboth győztes gólja után pedig euforikus állapotba került a magyar szurkolótábor (14:08-tól).

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek