Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.05.29.

„A szüleimmel szurkolunk a válogatottnak" - így várja az Eb-t a mellőzött magyar hátvéd

Ha nem jön közbe egy sérülése, emlékezetes törökországi idényt hagyott volna maga mögött Mocsi Attila, aki aligha lesz ott labdarúgó-válogatottunkkal a június 14-én rajtoló németországi Eb-n.

Mocsi Attila, a török Rizesporban futballozó védőjátékos az Eb-kerethirdetést követő hivatalos sajtótájékoztató után értesült Laczkó Zsolt pályaedzőtől arról, hogy nem tagja a 26-os magyar keretnek, ugyanakkor itthonról arra kérték, hogy maradjon edzésben, mert ki tudja, milyen váratlan, hátráltató körülmény jöhet közbe.

Mocsi Attila
Mocsi Attila a tartalékok közé került az Eb idejére Fotó: Török Attila

Annak különösen örülök, hogy vállműtétjét követően Fiola Attilával is számol Marco Rossi szövetségi kapitány. Amikor Székesfehérváron futballoztam, Attila önzetlenül és rengeteget segített nekem, ezért is szorítok a teljes felépüléséért. Sajnálom, hogy sérülékeny, mert igencsak hasznos csapattag 

- nyilatkozza a Ripostnak a török bajnoki nyolcadik helyezett Mocsi. A Rizespor lemaradt az Európa Liga küzdelmeiről, ennek ellenére Attila tökéletesen elégedett az első törökországi idényével.

- Ha a januári bokasérülésem nem vetett volna vissza hat mérkőzés erejéig, még előkelőbb lenne a bizonyítvány. Akkor egy erős lövésbe beletettem a lábamat, és a bokszalagjaim csúnyán megsérültek.

Mocsi a Koszovó elleni 2-0-s budapesti meccsen a 88. percben debütált, és bízik abban, hogy az őszi Nemzetek Ligájában bizonyítási esélyhez jut.

- A török bajnokság után hazautazom a szüleimhez felvidéki szlovák területre, Lakszakállasra, majd szurkolok a társaimért az Eb-találkozókon. A Rizespornál július 27-én kell felvennem a munkát, de előtte már Budapesten futok, mozgok, erősítek azért, hogy megfelelő állóképességgel várjam az új Süper Lig-idényt.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek