1 hónapja

A Szerencsejáték Zrt. a Magyar Olimpiai Bizottság stratégiai partnereként támogatja a párizsi olimpiai felkészülést

2023-tól stratégiai partnerségre lép egymással a nemzeti lottótársaság és a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB).

Az együttműködés keretében a Szerencsejáték Zrt. 2024 év végéig támogatja a Magyar Olimpiai Csapat eredményes felkészülését. A szponzorációs hozzájárulás nem csupán a nyári olimpiai játékokra szól, hanem a téli és nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra, az Európa Játékokra, valamint az Indonéziában megrendezésre kerülő World Beach Games-en való felkészülésre is kiterjed.

Fontos együttműködés született  Fotó: Szerencsejáték Zrt.

A Szerencsejáték Zrt. hosszú ideje a magyar sport legnagyobb partnere, évek óta folytat sikeres együttműködést a legnagyobb sportágakat képviselő nemzeti szövetségekkel, klubokkal és támogatja a hazánkban megrendezésre kerülő nemzetközi sportversenyek megvalósulását, illetve a paralimpiai mozgalmat. A magyar sportban megvalósított stratégiai szerepvállalás elsődleges célja, hogy előmozdítsa és még versenyképesebbé tegye a hazai élvonalbeli sportéletet, valamint elősegítse a nemzeti lottótársaság sportfogadási üzletágának dinamikus fejlődését. Jelenleg mintegy 144 klubbal, 9 válogatott csapattal és 12 szövetséggel folytat szoros együttműködést a vállalat.

A Magyar Olimpiai Bizottsággal megkötött szerződéssel a Szerencsejáték Zrt. és a MOB stratégiai partnerségre lép egymással. A megállapodás aláírásával a nemzeti lottótársaság a Magyar Olimpiai Csapat stratégiai partnerévé válik 2023. január 1-től 2024. december 31-ig.

„A nemzeti lottótársaság megalakulása óta, immáron több mint három évtizede támogatja a magyar sportot. Hisszük, hogy szponzorációs tevékenységünkkel hozzá tudunk járulni az egyéni és csapatsportok sikereihez. A most bejelentett együttműködéssel, a korábbiakhoz képest megnövelt összeggel, 80 millió forinttal szponzoráljuk a Magyar Olimpiai Csapatot, ezzel is elősegítve az eredményes felkészülés feltételeinek megteremtését” – hangsúlyozta Mager Andrea, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Mager Andrea, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója, valamint Gyulay Zsolt, a MOB kétszeres olimpiai bajnok elnöke  Fotó: Szerencsejáték Zrt.

A nemzeti lottótársaság és az olimpiai mozgalom kapcsolata nem újkeletű. 1947. október 19-én indult Magyarországon a Totó, a Szerencsejáték Zrt. legrégebbi – jelenleg is elérhető – terméke, melyet éppen a magyar sportolók 1948-as londoni olimpiára való kijutása érdekében vezettek be itthon.

A Magyar Olimpiai Bizottság eredményességét jól mutatja, hogy az alapítás óta eltelt 127 év alatt 525 érmet, köztük 184 bajnoki címet nyertek a magyar sportolók (nyári, téli és szellemi). Minden nyári olimpián, amelyen részt vett a csapat, avattak magyar bajnokot. A nemzetek közötti éremtáblán többször a legjobb hat között végeztünk, kétszer a dobogón, harmadikként.

„Nagy öröm számunkra, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság és a magyar sport egyik legnagyobb támogatója újra egymásra talált" – nyilatkozta Gyulay Zsolt, a MOB kétszeres olimpiai bajnok elnöke. 

"A 2024-es olimpia tekintetében a célegyenesben járunk, elkezdődtek a kvalifikációs versenyek, amelyek legalább akkora kihívást jelentenek sportolóinknak, mint maga az olimpia, és ezen az úton bizony szerencsére is jócskán szükség lesz. A mostani megállapodás is hozzásegít minket ahhoz, hogy a Párizsba vezető úton minden tőlünk telhető segítséget megadjunk sportolóinknak, a Team Hungary tagjainak.”  

A 2024-es párizsi olimpia érdekessége, hogy pontosan 100 évvel korábban rendeztek legutóbb Párizsban nyári ötkarikás játékokat.  

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nem fogja elhinni, hol a legdrágább a világon 1,5 liter palackozott víz

origo.hu

Éveken át szexuálisan zaklatták az olimpiai bajnok sztársportolót

mandiner.hu

Nyoma veszett az oroszok legkegyetlenebb tábornokának

ripost.hu

"Akiket elrabolnak, soha többé nem kerülnek elő" - Ördög Nóra félelmetes beszámolója az Ázsia Expressz helyszíneiről

vg.hu

Még mindig oltják a hatalmas tüzet Gyálon, brutális képek és videók készültek a helyszínről

vg.hu

Erőszakos tüntetések törtek ki Franciaországban a nyugdíjak miatt! Térképen mutatjuk: Európaszerte most mire számíthatnak a nyugdíjba vonulók!

mindmegette.hu

Ha ilyet vettél, vidd vissza! Sajátmárkás termékeket hívott vissz a Lidl!

sonline.hu

A Provident Pénzügyi Zrt. Kereskedelmi Tanácsadó munkatársat keres

ripost.hu

Ennek a három csillagjegynek szerencsét hoz a Merkúr-Jupiter együttállás

ripost.hu

Csontsoványra lefogyva, alkoholizmusban meghalt a magyar énekesnő édesanyja

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

OLDALVONAL

"Kimegyek Csapó Dudi sírjához beszélgetni" - hamarosan teljesen meggyógyul a nagybeteg magyar pólós

OLDALVONAL

Hosszú Katinka nem búcsúzik, így térhet vissza az uszodába

OLDALVONAL

Hosszú Katinka megküzdött a Fradival, vele örül a sztárvilág

OLDALVONAL

Terpesz, pucsítás: mindent bevállal a kanapén a szégyentelen ringlány

OLDALVONAL

Melltartó nélkül villantott, videón a vadító sakkozólány meztelen, brutál keblei

OLDALVONAL

Orbán Viktor: Indul az európai hadjárat

OLDALVONAL

Meztelen mellek, egy szál bugyiban vezetett a kebelcsoda - Videó