Ők biztosan nem nyernek vébét, megmondja a tutit Hajdú B. István

A sztártévés is melóból érkezett Katarba.

Ahogy a labdarúgók, a riporterek is „melóból” érkeztek a világbajnokságra. Az M4 Sport csapatának egyik legerősebb, legrutinosabb tagja, Hajdú B. István is így volt ezzel.
 

 

A hétvégén még magyar bajnoki mérkőzéseket közvetítettünk, hétfőn a Góóól!2-vel lezártuk az OTP Bank Liga őszi szezonját. Ezt követően összesen négy napom van ráhangolódni a katari tornára

 

 - jegyezte meg Hajdú B. István, akire új élmények várnak. Korábban sosem járt még Katarban, ráadásul az őszi-téli időpont sem megszokott a vébére.

Fotó: Korponai Tamás


"Négy éve az oroszországi tornán folyamatosan utaztunk, hatalmas távolságokat tettünk meg. Itt szerencsére minden egy helyen lesz, ami megkönnyíti a munkánkat. Ettől függetlenül rendkívül erőltetett menetre készülünk: öt kommentátor napi négy mérkőzést közvetít a csoportkör alatt. Nekem összesen 16 mérkőzésem lesz november 20. és december 18. között” – tette hozzá a Prima Primissima díjas sportújságíró, az M4 Sport vezető televíziós kommentátora.  
 

Hajdú B. szerint sok függ attól, hogy a játékosok közül ki mennyire lesz fitt.
 

Az idény közepén vagyunk, sűrű a menetrend, így könnyen lehet, hogy egy-két játékos frissebb lesz és ez lehet a döntő faktor. Nagyon erős az argentin és a brazil csapat is, de ott a megfiatalított spanyol válogatott, vagy az angol és német csapat, akiket mondjuk mi legyőztünk a Nemzetek Ligájában. Azon nagyon csodálkoznék, ha a világbajnokságot nem európai vagy dél-amerikai csapat nyerné.


 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!