1 hónapja

Még előtte állt az élet: tragikusan fiatalon hunyt el a sztársportoló

Tragikusan fiatalon, mindössze 31 éves korában életét vesztette a rögbi Super League-ben is megforduló skót válogatott, Adam Walker. Klubcsapatai gyászolják a sztárt.

Szerző ripost

Gyászol a rögbivilág, ugyanis október 4-én, tragikus hirtelenséggel elvesztette a 14-szeres skót válogatott Adam Walkert. A támadó mindössze 31 évet élt, elképesztő fiatalon hunyt el. 

Walker kilencéves pályafutása alatt a Huddersfield Giantsben, a Hull Kingston Roversben, a St Helensben, a Wakefield Trinityben és a Salford Red Devilsben játszott, szerepelt a Rovers játékosaként a 2015-ös Challenge Cup döntőjében. Kölcsönben játszott a Barrow Raidersnél és a Swinton Lionsnál is, 2020-ban egy rövid időszakot töltött a Leigh Centurions csapatánál.

Walker 2012 és 2019 között 14 mérkőzésen szerepelt Skócia színeiben, kijutott többek között a 2013-as világbajnokságra is. A Skót Nemzeti Liga műveleti igazgatója, Ollie Cruickshank így nyilatkozott honfitársa elvesztéséről: „Mindenki, aki részt vesz a Skót Nemzeti Ligában, szomorúan veszi tudomásul Adam halálhírét. Walker büszkén játszott minden alkalommal, amikor pályára lépett Skócia színeiben, tagja volt a 2013-as világbajnoki keretünknek, valamint a 2014-es Eb-győztes csapatunknak" - nyilatkozta Ollie Cruickshank.

Szerző ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!