Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2022.10.22.
Módosítva: 2022.10.22.

Ma kiderül, kik viszik el a balhét a Fradiban

Kínos meccsek után kell javítania a bajnoknak.

Szerző sk

Nincs megállás a Ferencváros focicsapatánál. Azok után, hogy óriási meglepetésre kiesett a Fradi Iváncsán a Magyar Kupában, ma a Puskás Akadémia otthonában lépett pályára a gárda. Sőt, jövő szerdán a Monaco elleni Európa-liga meccs következik, ahol egy pontszerzés már továbbjutást jelentene.

Fotó: Adam Molnar

A Fradinál is érzik, hogy baj van. Olyannyira, hogy a csapat múlt heti, mezőkövesdi veresége után az amúgy mindig higgadt Dibusz Dénes is kikelt magából. Ott rögtön, a kövesdi vendégöltözőben az asztalra csapott.

A válogatott játékos kijelentette, a 60 százalékos teljesítmény nem elég az NB I-ben, ezzel semmire nem mennek még a hazai élvonalban sem. A Bors úgy tudja, többeket is név szerint említett. A csatár Franck Boli például teljesen becsődölt a meccsen, ő mind a 12 párharcát elveszítette a kiesőjelölt Mezőkövesd ellen. Az iváncsai kieséssel kiderült, hogy ez a teljesítmény az NB III-as csapat ellen is nagyon kevés.

Ma, a Puskás Akadémia elleni meccsen kiderült, hogy kik azok, akik kimaradtak teljesítményük miatt a kezdőcsapatból és ki hogyan teljesített azok közül, akik bekerültek.

A Ferencvárosnak ma sikerült győznie a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában a felcsúti Pancho Arénában. A címvédő Ferencváros 4-2-re nyert.

 

 

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek