1 hónapja

Horrorbaleset, családja tehetetlenül nézte végig a motorversenyző halálát

Mindössze 26 éves korában, egy versenyen történő bukás következtében hunyt el a brit Superbike-versenyző, Chrissy Rouse. A pilóta életét nem tudták megmenteni a kórházban.

A brit Superbike-versenyző Chrissy Rouse szörnyű balesetet szenvedett a donington parki futam nyitókörében. A 26 éves brit férfit súlyos fejsérülésekkel a pálya orvosi központjába szállították.

Ott mesterséges kómába helyezték, ezután egy nottinghami kórházban sürgősségi műtétet hajtottak rajta végre. Hiába azonban a rengeteg orvosi segítség, Rouse október 6-án feladta a küzdelmeket, és  családja mellett, békében hunyt el. 

Nagy sajnálattal kell bejelentenünk, hogy a 26 éves, Newcastle upon Tyne-i Chrissy Rouse belehalt sérüléseibe. Ma délután békésen, családja körében hunyt el a kórházban

 – írta közleményében a versenyt szervező MSVR. „Chrissy családja szeretné kifejezni mélységes háláját az elmúlt napokban kapott támogatásért és jókívánságokért. Szeretnének köszönetet mondani minden jelenlévő versenybírónak és az egészségügyi szolgálatnak, akik olyan nagy szakértelemmel és gondoskodással látták el Chrissyt. A család kéri továbbá, hogy adják meg nekik a privát teret, amíg megpróbálják feldolgozni a megrázó veszteséget.”

Chrissy Rouse ebben a szezonban a Crowe Performance BMW-nél versenyzett.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!