OLDALVONAL

Szerző Ripost

2 hónapja

Lesújtó hírt kaptunk: a ringben vesztette életét a 25 éves bokszoló – Videó

Csodálatos karrierbe kezdett a tehetséges sportoló, ám hamar rémálommá változott minden. Ellenfele akkora ütést mért rá, hogy az végül az életébe került.

Szerző Ripost

Borzalmas tragédiával zárult egy fiatal bokszoló pályafutása és sajnálatos módon egyúttal az élete is. A junior félnehézsúlyú Luis Quinones csütörtökön a ringben vesztette életét, miután ellenfele kiütötte, kevesebb mint egy perccel a mérkőzés vége előtt.

Fotó: Twitter

Luis Quinones egyébként egészen az utolsó küzdelméig veretlen volt, tízből hat mérkőzését ráadásul kiütéssel nyerte meg. A mérkőzésről készült videón látszik, hogy Quinones elterült, miután ellenfele kemény ütése telibe találta. Többé képtelen volt lábra állni, hordágyon vitték ki a ringből.

A mérkőzést követően kórházba szállították, ahol egy vérrögöt találtak az agyában, így megműtötték. A 25 éves bokszoló azonban nem tért többet magához és öt nappal később meghalt – írja a TMZ.

„A Cuadrilatero Boxing mélyen sajnálja Luis Quinones halálát, aki egy kivételes ember volt, fegyelmezett és mindig a legnagyobb elkötelezettséget mutatta a sportág iránt. Szeretnénk köszönetet mondani az Északi Általános Klinika személyzetének, akik megtették, ami tőlük telt, és a lehető legjobb módon gondoskodtak Luisról” – áll a közleményben.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!