OLDALVONAL

Szerző GG

1 hónapja

Szomorú hírt közölt Mészöly Kálmán fia, de van még remény

Már nagyon várta a Vasas ikonja, hogy az Illovszky stadionban szurkolhasson a piros-kékeknek. Mészöly Kálmán négy hosszú esztendeig "türelmetlenkedett", hiszen a másodosztályban vitézkedő patinás focicsapatra nem igazán volt kíváncsi. Az egykori világválogatott labdarúgó éppen négy éve gyógyulgat otthon súlyos betegsége után. 

Mészöly Kálmán (jobbra) fia, Géza mellett a legenda 80. születésnapján
Fotó: Török Attila

A klub viszont idén visszakerült az NB I-be. Mészöly korábban megígérte, hogy az első hazai OTP Bank Liga találkozón a helyszínen fog szurkolni Kuttor Attila gárdájának. A legenda szavatartó ember hírében áll, most azonban mégsem válthatja be ígéretét, ezúttal nem lesz ott a Fáy utcai arénában. 

Édesapám nagyon készült a meccsre, számolta a napokat, mikor mehet végre 

– újságolta fia, Mészöly Géza. – "Sajnos azonban a késői meccskezdés, a kánikula most közbeszólt, hiszen nagyon kell vigyáznia magára. Mi is óvjuk, ezért is beszéltük le a helyszíni szurkolásról. Marad a tévé, hiszen a meccsről nem maradhat le."

Mészöly Géza még elmondta, édesapja jól van, egyre erősebb, és minden bizonnyal a jövőben többször is kilátogat majd a Vasas meccseire.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!