1 hónapja

Kiszivárogtak a részletek Hosszú Katinka esküvőjéről

Közeledik a nagy nap.

Mint ismert, Hosszú Katinka és vőlegénye, Gelencsér Máté egy életre szeretné meghosszabbítani kapcsolatukat, azért bejelentették, hogy augusztusban összeházasodnak. Már az is kiderült, hogy Szentendrén lesz a nagy esemény. Rómában, az úszók Európa-bajnokságán persze nem az esküvő a központi téma, hiszen az olimpiai-, világ- és Európa-bajnoknő egy fantasztikus csúcsot szeretne felállítani, miszerint pályafutása századik érmét akarja bezsebelni a versenyen. 

Fotó: Szabolcs László / Ripost

A helyszínen tartózkodó szövetségi kapitány, Sós Csaba a Borsnak elmondta, hogy Katinka és leendő férje, Máté már átadta neki az esküvői meghívót, amit nagy örömmel fogadott el, és megígérte a nagy bajnoknak, hogy természetesen ott lesz a szentendrei ünnepségen. A kapitány többet nem árult el az esküvőről, mint mondta, Katinkáék magánügye, hogy mennyi információt csepegtetnek a közeledő nagy esemény előkészületeiről vagy éppen az esküvő időpontjáról.

Egy biztos, mindenki otthon lesz már azon a hétvégén, amikor örök hűséget fogadnak egymásnak. Hogy ez melyik napra esik, maradjon titok 

– mondta a szakember.

A Bors ugyanakkor több forrásból megtudta, hogy a nagy eseményre augusztus utolsó hétvégéjén, teljes titoktartásban kerül sor. A szerelmesek a násznéppel is megegyeztek abban, hogy nem szivárogtatnak információkat a nagy napról, s az is kizárt, hogy az esküvő alatt bárki is egy képet feltölthetne a közösségi oldalára.
 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!