9 hónapja

Részletek a szülőszobából, apa lett a magyar bajnok focista

Nehéz szülés volt, de Gróf Dávid már felhőtlenül boldog. Vasárnap azonban nem viheti ő maga haza gyermekét.

Csütörtök reggel szállították a debreceni szülészetre Gróf-Komsa Klaudiát, az élvonalbeli DVSC futballkapusa, Gróf Dávid feleségét. A játékos a tréningje után kapta a hírt, igyekezzen, mert élete párja mindenórás. A Magyar Labdarúgás Napján, az 1953-as 6:3-as londoni angolverés emlékére este 18.21-kor a büszke papa elvágta a köldökzsinórt, mert ehhez a ceremóniához ragaszkodott, és megcsodálhatta az 51 centi testhosszal, 3540 grammal világra jött Tiát.

„Nem volt könnyű Klaudia szülése – mondta a Borsnak Dávid ­–. De bátor, erős, és terhessége 39. hete, negyedik napján megajándékozott mindkettőnk szeme fényével.”

Együtt a boldog család
Fotó: Facebook

A keresztnév-választásról elárulta, kedvencük egy amerikai filmsorozat főhőse, Thea, viszont ők magyarosítva a Tia mellett döntöttek. Az orvosok vasárnap délben bocsátják haza az édesanyát és újszülöttjét, viszont mivel Grófnak délután fél kettőkor a debreceni stadionban a Paks ellen az NB I. 14. fordulójában jelenése lesz, így az anyósa viszi haza őket.

„Mindenki tudja, mennyire eredményes a rivális, de olyannyira boldog és felszabadult vagyok, hogy garatálom a jó formát – tette hozzá Gróf, aki szót ejtett arról, bár a Loki mostani 9. helye a tabellán nem éppen kedvező, de épp ezért itt van az ideje annak, hogy elkezdjék gyűjteni a győzelmeket. – Mivel más nem segít, csakis mi tehetünk magunkért, ezért alaposan összeszedjük magunkat, és ha éppen a Pakstól vennénk el három pontot, akkor a mi kis Tiánk születésnapját a gyepen is megünnepelem.”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!