12 hónapja

Gólyahír, újra apa lesz Kovács Kokó István

Az olimpiai bajnok sportoló közösségi oldalán adott hálát szerelmének.

Negyedszer is édesapa lesz Kovács István ökölvívó – tudta meg a Bors. A népszerű Kokó közösségi oldalán mondott hálát szerelmének, Katalinnak, akit éppen öt éve ismert meg.

„5 év! 5 éve fogtam meg először a kezed, és ahelyett hogy a Király Gabi búcsú mérkőzésén fagyoskodtunk volna, egy kihalt kisvendéglőben megbeszéltük az előttünk álló 40 évet... Alig másfél évvel később már hárman voltunk kettesben, ma pedig már egy újabb csodára várunk türelmesen…”

Katalinnal öt éve alkotnak egy párt

A jelenleg a családjával Svájcban élő sportoló részleteket is elárult a születendő piciről.

„Február vége, március eleje a dátum. Annyit tudunk, hogy fiúcska érkezik! A kicsi lesz a negyedik gyermekem. A két nagy, akik az első házasságomban születtek, otthon maradtak Magyarországon. Zalán, aki már négyéves, nagyon élvezi az életet, és képzeljék el, itt már iskolába jár. Angolul és franciául folyik az oktatás.”

Kokó hozzátette, szeretnék a karácsonyi ünnepeket munka nélkül, békében és szeretetben tölteni. Arra készülnek, hogy ezúttal külföldön, – nem Svájcban – az Egyesült Államokban ünnepelnek, hogy aztán visszatérve svájci otthonukba, türelmesen várhassák a kis jövevényt.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!