Új műsorban láthatjuk Szujó Zoltánt! Itt vannak a részletek

A Hír Televízió olyan közlekedési műsort sugároz, amelyhez hasonló eddig még nem volt látható Magyarországon.

A klasszikus hírszolgáltatás mellett tovább színesíti nézőinek szánt tartalmait a HírTV. Ennek érdekében hamarosan egy vadonatúj formátum debütál a képernyőn. StartStop címmel egy olyan, jövőbe mutató technológiákat bemutató közlekedési műsor érkezik a csatornára, amely eddig még nem volt látható Magyarországon, a házigazdája pedig Szujó Zoltán lesz.

Fotó: HírTV

A szombatonként képernyőre kerülő StartStop merőben más lesz a televíziókban eddig megszokott autós és közlekedési műsoroknál. A műsor tartalmi gerincét képezik az iparág hírei, a legújabb technológiák bemutatása, az autós és kötött pályás utazás újdonságai, a közösségi közlekedés robbanásszerű fejlődése, az autós-motoros technikai sportok kulisszatitkai, a földi-vízi-légi elektromos járművek növekvő népszerűsége vagy éppen az űrutazás hamarosan civilek számára is elérhető világa.

„Szívesen mondtam igent a felkérésnek, hiszen közel áll hozzám a közlekedés és az autósportok világa. Ugyanakkor nem szerettünk volna egy újabb autós műsort készíteni, hanem sokkal izgalmasabbnak tartottuk, hogy megmutassunk mindent amely manapság közlekedés témakörben a világban történik. Az autóipar drámai mértékű átalakulása mellett rengeteg olyan technológia és újítás lát napvilágot, amelyek alapvetően fogják meghatározni, hogy akár már a közeljövőben is hogyan jutunk el A-ból B-be. Ezért rendkívül megtisztelő és kihívásokkal teli feladat számomra, hogy ebbe a világba beavathatom a nézőket„ – mondta el Szujó Zoltán, a StartStop műsorvezetője.

Fotó: HírTV

A StartStop alkotóinak célja, hogy a közönség számára érthetően és kézzelfoghatóan mutassanak be mindent, amely az emberek és világ közlekedésére hatással lehet a jövőben. Az egyéni és tömegközlekedés gyökeres átalakulásával, ezen keresztül a környezettudatosság egyre nagyobb térnyerésével rengeteg téma kínálkozik, amelyről érdemes tájékoztatni és tájékozódni.

„Örömmel tölt el bennünket, hogy ebben az évben a Svenk című mozis magazin után már a második olyan műsort indíthatjuk el csatornánkon, amely szórakoztatva tájékoztathatja a közönséget. Nagyon izgalmasnak tartjuk, hogy a nézőinket egy olyan, éppen a saját technológiai forradalmát élő világról tájékoztathatjuk, mint a közlekedés. Az egész iparág mozgásban van, egy új korszak születésének lehetünk tanúi és nagyon izgalmas feladatnak tartjuk, hogy erről Magyarországon elsőként számolhatunk be hétről-hétre. Külön öröm számunkra, hogy ezt egy olyan népszerű, felkészült és a témakörben elismert műsorvezető segítségével tehetjük meg, mint Szujó Zoltán.” – nyilatkozta Gajdics Ottó, a HírTV tartalmi igazgatója.

A StartStop hetente szombatonként jelentkezik, az első adás június 5-én 13:05-től látható a HírTV-n. A tévéműsor gyártója a Hung-Ister Zrt., a szakmai együttműködő partnere az Auto-Motor.

Ez is érdekelhet

origo.hu

A pornósztárból lett bokszoló a manchesteri sztárcsapat legdögösebb szurkolója - képek

origo.hu

Különös dologra vállalkozott a TV2 következő Nagy Ője

borsonline.hu

Kiderült végre! Ők lesznek az Ázsia Expressz idei versenyzői

vg.hu

Európa helyett Oroszország felé sodródhat a Balkán gyöngyszeme

metropol.hu

Gratulálunk! Teljes titokban megházasodott Orosz Barbi

origo.hu

Ezt csinálta a kulisszák mögött a Sztárban sztár kiesője

lakaskultura.hu

Így tudsz élettel megtölteni hatalmas, üres falfelületeket a lakásban

ripost.hu

Schobert Norbi a világ legszebb asszonyával vacsorázott - Fotó

origo.hu

Ingyenes programdömping a Pesti Vigadóban(x)

life.hu

Sztárok, akik depresszióval küzdöttek(x)

ripost.hu

Most kaptuk: váratlanul elhunyt a 19 éves bokszoló

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

OLDALVONAL

Hosszú Katinka nem búcsúzik, így térhet vissza az uszodába

OLDALVONAL

Hosszú Katinka megküzdött a Fradival, vele örül a sztárvilág

OLDALVONAL

Terpesz, pucsítás: mindent bevállal a kanapén a szégyentelen ringlány

OLDALVONAL

Oscar-díjat kapott Michael Schumacher barátnője

OLDALVONAL

Most kaptuk: váratlanul elhunyt a 19 éves bokszoló

OLDALVONAL

Lesújtó hírt közölt a testvére: hiába reménykedett az eltűnt sportoló családja

OLDALVONAL

Újabb emberéletet menthet meg a hős magyar focista

OLDALVONAL

Egyszerűen nem lehet bírni a műsorvezetőnő hatalmas melleivel