Magyar lányba szerelmes Dárdai Pál középső fia

Újabb kapocs az óhazához. A Bundesligába valósággal berobbant Dárdai Márton rácáfol a mondásra: nemcsak a játékban szerencsés, hanem a szerelemben is.

Nem csak a focipályán indult be bámulatos gyorsasággal a karrierje, a magánéletben is boldog Dárdai Márton. A Hertha-vezetőedző Dárdai Pál 19 éves fia – és egyben kezdőjátékosa – Berlinben született és nőtt föl, de a családi gyökerek mellett immár az is Magyarországhoz köti, hogy magyar lány a szerelme.

Dárdai Márton a Dortmund elleni Bundesliga-meccsen (Fotó: herthabsc.de)

A berliniek Bundesliga-csapatába már októberben (az előző tréner, Bruno Labbadia idején) berobbant, apjánál pedig az utóbbi négy fordulóban már alapemberként bizonyító védőről az Instagramon kiderül: az U19-es német válogatott Dárdai Márton több mint fél éve fülig szerelmes egy gyönyörű magyar lányba.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

𝐯𝐚𝐧𝐞𝐬𝐬𝐚 (@tothvanes) által megosztott bejegyzés

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

𝐯𝐚𝐧𝐞𝐬𝐬𝐚 (@tothvanes) által megosztott bejegyzés

Ez egy újabb kapocs a német és magyar válogatottságra is esélyes futballista és az óhazája között. Édesapja korábban azt mondta a Berlinben született, de vele együtt gyakran visszajáró fiairól:

„A fiaim hamarosan felnőtt emberek lesznek, ők döntik el, melyik válogatottat választják. Nekik Magyarország a Balaton, egy kicsit Pécs és a disznóvágás. Viszont Berlinben vannak a haverjaik, az életük, ezt szokták meg, nekik ez a normális”

– mondta Dárdai Pál a Magyar Időknek 2017-ben.

Azóta a két idősebb fiút már más is fűzi Magyarországhoz: a báty, Palkó (azaz ifjabb Dárdai Pál) már a MOL Fehérvár játékosa, és a magyar U21-es válogatott tagjaként készül a hazai Eb-re, öccsét, Marcit pedig gyengéd érzelmei kötik ide.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!