Váratlan fordulat, Gulácsi Péter álomfizetést kaphat az olasz sztárklubnál

A Dortmund után újabb nagycsapat jelentkezett be a magyar válogatott klasszis kapusáért. Hihetetlen összeget kereshet Milánóban.

Gulácsi Péter már most is minden idők legjobban kereső magyar sportolója, de nyártól akár a jelenlegi fizetése közel kétszeresét is zsebre teheti. Lipcsében a prémiumokkal együtt több mint ötmillió euró az éves gázsija, a kapust hetek óta csábító Dortmundban erre is ráígérhetnek – de egy új kérő végképp álomfizetést adna neki az olasz Serie A-ban.

Gulácsi Péter jól érzi magát Lipcsében, de dupla fizetésért elgondolkodna a Milánóba költözésen?
Fotó: AFP

Az RB Leipzig 30 éves kapusát a legfrissebb hírek szerint továbbra is vinné a Borussia Dortmund (német sajtóhírek szerint a jövendőbeli vezetőedző, Marco Rose is áldását adta az erősítési tervre), de a sárga-feketéknek váratlan riválisa akadt a Bundesligán kívülről.

A Sport Bild értesülése szerint az olasz listavezető Internazionale szerződtetné Gulácsit, méghozzá évente 10 millió eurós (3,6 milliárd forint) fizetéssel!

Antonio Conte csapata – amely a kilenc éve egyeduralkodó Juventus trónjára tör – kapuját már kilencedik éve Samir Handanovic védi. A szlovén világklasszis azonban nyáron 37 éves lesz, ezért nézték ki a helyére a fiatalabb Gulácsit.

A 36-szoros magyar válogatott kapus szerződése 2023-ig szól Lipcsében. Egy záradék értelmében ugyanakkor nyártól 12,5 millió euróért (4,5 milliárd forint) bárki kivásárolhatja, aki megegyezik légiósunkkal. A jelek szerint ez a megfizethető összeg egyre több sztárklub számára célponttá teszi a posztján Európa legjobbjai közé sorolt Gulácsi Pétert.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!