Üvöltött a fájdalomtól: feldolgozhatatlan veszteség érte a legendás magyar sportolót

Elhunyt dr. Hegedűs Csaba 39 éves lánya.

Szörnyű, feldolgozhatatlan csapás érte Hegedűs Csabát. Az olimpiai bajnok birkózó kisebbik lánya váratlanul, szívinfarktusban halt megértesült a Blikk. A 39 éves Olimpia a legendás színész, Sinkovits Imre unokája volt.

„Vidéken voltam, van egy birtokom, ahol olykor heteket, hónapokat töltök, sokszor magányosan is, hogy feltöltődjem. Egyszer csak hívott a feleségem, és mondta, baj van, nagyon nagy baj. Végigfutott a gondolat, hogy talán a három imádott és idősödő kutyám közül valamelyikkel történhetett valami, aztán amikor azt hallottam, hogy meghalt a kisebbik lányom, üvöltöttem. Azt üvöltöttem, hogy ez nem lehet igaz! Éppen az ágyon feküdtem, és felugrottam. A falnak estem sokkos állapotban. A tragédiának semmi előjele nem volt”

– mesélte a Blikknek a gyászoló édesapa.

Fotó: MTI

„Amikor a feleségem felhívott, autóba ültem, és őrült száguldásba kezdtem. Szinte könyörögtem a sorsnak, legalább engedje meg, hogy elbúcsúzhassak gyönyörű kislányomtól. Fogalmam sincs, hogyan voltam képes akkor hosszú kilométereket vezetni. Amikor megérkeztem Dunakeszire, a gyermekem házába, azzal fogadtak, hogy tíz perce vitték el a holttestét. Azt a pillanatot soha, de soha nem fogom elfelejteni”

- mondta a lapnak megtörten a vasárnap 72 éves Hegedűs Csaba.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!