Hivatalos közlemény: így mehetnek be a szurkolók az FTC-meccsre

Különleges intézkedéseket jelentettek be a felcsútiak a vasárnapi NB I-es mérkőzésről.

A szabadtéri sportrendezvényekről szóló kormányrendelet megjelenése, majd a Magyar Labdarúgó Szövetség közleménye után az NB I-es klubok sorra reagálnak a lehetőségre. A szövetség által szervezett jövő szerdai Magyar Kupa-döntőre (Honvéd-Mezőkövesd) hamarosan megkezdik a jegyárusítást, a hétvégi NB I-es forduló mérkőzéseivel kapcsolatos változásokról pedig az összes hétvégi, hazai csapat tett bejelentést a hivatalos csatornáin.

Fotó: MTI

Felcsútra megy a Ferencváros vasárnap, ezzel kapcsolatban a pfla.hu-n többek között megjelent:

„Egyesületünk döntése értelmében az éves bérlettel, illetve a 15+1 alkalmas bérlettel, valamint a felcsúti lakcímkártyával rendelkező szurkolóink jöhetnek be a Pancho Arénába. A belépőkhöz bérletük, illetve lakcímkártyájuk felmutatásával juthatnak hozzá a helyszínen az 1-es és 2-es szektoroknál felállított belépési pontokon, és kizárólag a jegyen feltüntetett ülőhelyet foglalhatják el.

A vendégszurkolók számára korlátozott számban biztosított jegyeket a Ferencvárosi Torna Club értékesíti.

Felhívjuk továbbá a mérkőzésre kilátogatni szándékozók figyelmét az alábbi szabályokra:

a) csak minden negyedik ülőhelyet foglalhatják el,

b) a közvetlenül egymás mögötti ülőhelyekre nem ülhetnek,

c) a nézők a nézőtéren kialakított ülőhelyeken kívül is kötelesek megtartani a másfél méteres védőtávolságot, erre kihelyezett padlómatricákkal hívjuk fel a figyelmet,

d) a büféknél várakozás közben kötelező a másfél méteres védőtávolság megtartása, erre szintén padlómatricákkal hívjuk fel a figyelmet. A büfékben alkoholtartalmú italokat nem árusítunk, a palackozott italokat kupak nélkül kapják meg a szurkolók.

e) az illemhelyeken egyszerre legfeljebb három személy tartózkodhat, használat előtt és után a kézfertőtlenítés kötelező. Az illemhelyek megfelelő használatát biztonsági őreink ellenőrzik.

Aki a rendelet szerinti védelmi szabályokat megszegi, a biztonsági szolgálat jogosult eltávolítani a helyszínről.”

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!