Nem áprilisi tréfa: 89 évesen újra apa lesz Bernie Ecclestone

Gyermeket vár a Forma-1 korábbi apró termetű nagyurának harmadik felesége. Fabiana még csak 43 esztendős.

Meghökkentő hírt kürtölt világgá az F1-Insider és a Sport1: a német sportoldalak exkluzív információt kaptak arról, hogy negyedszer is apa lesz a 89 éves Bernie Ecclestone.

Hacsak nem április elsején született a hozzájuk eljuttatott üzenet, és nem bolondok napjára való tréfáról van szó, a multimilliárdos brit üzletember harmadik felesége, a 41 éves brazil Fabiana júliusra várja a babát.

Közel 46 év van köztük, mégis boldogok
Fotó: Instagram

Ecclestone-nak eddigi két házasságából három lánya született (akik már öt unokával is ellátták). A legidősebb, Deborah 65 évesen kap kistesót, míg a celebként is világszerte ismert Tamara 35, Petra pedig 31 éves. Utóbbiak édesanyjától, a szerb modell Szlavicától való válása világrekordot jelentő 1-1,5 milliárd dollárjába fájt a legendás F1-vezérnek.

A világ legidősebb apjaként azonban Bernie aligha kerül be a Guinness Rekordok Könyvébe, hiszen egy amerikai férfi 96 évesen vezeti a listát. Olyan híres barátaira ellenben köröket vert Ecclestone, mint például Mick Jagger (ő 73 évesen lett apa) és Paul McCartney (61).

A 2012-ben egybekelt Ecclestone-házaspár a Sao Paulóhoz közeli nagy kávéültetvényén vészeli át a koronavírus-járványt. A Brazil Nagydíj marketingigazgatójaként megismert, jogász végzettségű Fabiana ott fogja világra hozni a babát is.

Ecclestone korábban a Sport1-nek elárulta: amellett, hogy több nagy képernyőn követi a világ híreit (legyen szó a Forma-1-ről vagy a járványról), sok időt tölt a természetben, a reggelihez maga szedi össze a tojásokat a tyúkólban.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!