Túl a 33-on Dzsudzsák Balázs nagy döntést hozott a jövőjéről

Kiderült, hol folytatja a pályafutását. A közelmúlt legjobb magyar focistájának ügynöke árulta el a hírt, igaz, a kiskaput még nyitva hagyta.

Továbbra sem tér haza Dzsudzsák Balázs. A 33 éves magyar labdarúgó ügynöke, Vörösbaranyi József az M4 Sport Átigazolás című műsorában elárulta: a rekorderként 108-szoros válogatott szélső valószínűleg újabb egy évvel meghosszabbítja a szerződését az egyesült arab emírségekbeli Al-Ittihad Kalbánál.

33 évesen sem tér haza, inkább maradna a Kalbánál
Fotó: Twitter/ittihadkalba

A fél év múlva lejáró kontraktus tartalmazza a hosszabbítási lehetőséget, a klub már jelezte az igényét, és légiósunk is szeretne maradni. Igaz, aláírásra még nem került sor, ez akár nyárig is elhúzódhat, s addig esetleg változhat a helyzet.

A menedzser elárulta, európai lehetősége jelenleg nincs a játékosnak, ám voltak megkeresései:

„Természetesen már nem topcsapatokból és topligákból”

- mondta Vörösbaranyi.

Elvileg tehát lehetséges az újabb klubváltás, ám mivel Dzsudzsákot megbecsülik és jól érzi magát a Kalbánál, így a hosszabbítás az elsődleges célja.

A Debrecenben nevelkedett Dzsudzsák 21 éves kora óta külföldön játszik. A holland PSV-ven elért sikerei után az Anzsi Mahacskala és a Dinamo Moszkva légiósaként Oroszországban szerepelt, majd a török Bursaspor érintésével jutott az emírségekig. Ott két évig az Al-Vahdát erősítette, 2018-ban igazolt a Kalbához, amely 13 forduló után a 11. helyen szerénykedik a bajnokságban. Játékosunk ebben a szezonban valamennyi meccset végigjátszotta, három gól és öt gólpassz a mérlege.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!