Shane Tusupot megőrjíti Hosszú Katinka boldogsága

Shane Tusup nem adja fel, újabb meghökkentõ ötlettel állt elõ Hosszú Katinka exférje. A háromszoros olimpiai bajnok úszóedzõ ezúttal nõi focikapitány lenne Magyarországon, az idõzítés sem lehet véletlen.

A napokban derült ki, hogy Hosszú Katinkára rátalált a szerelem a korábbi úszó és modell, Gelencsér Máté mellett. A hír kirobbanása előtt jobbára a nyuszijával és új hobbijával, a golfozással foglalkozó Shane Tusup vélhetően nehezen viselte ezt, bedobott tehát egy őrült ötletet.

Női focikapitány lenne Magyarországon

A folyamatosan a magyar rajongók kegyeit kereső fenegyerek a női nemzeti csapat szövetségi kapitányi pozíciójára ajánlkozott fel.

Tudom, hogy visszavonultam az edzősködéstől, hogy a Long Drive golfvilágbajnokságon szerepeljek,

de ha az országnak igazán szüksége van rám, szívesen segítenék Magyarországnak, hogy 2023-ban világbajnoki címet nyerjen

– írta Tusup közösségi oldalán, a szöveg mellé pedig a 2018-as Év edzője díjat átvevő fotóját töltötte fel.

 

A magyar rajongók kegyeit keresi

A korábban már a magyar férfi válogatott irányításáról is álmodozó Shane Tusup ezzel a kijelentésével újra kapott egy kis rivaldafényt Magyarországon. A bejelentését követően pedig a magyar sajtót bújta, hol hozzák le a hírt. Ezeket pedig megosztotta közösségi oldalán, ahol már tizenkétezer követőt vesztett el a Hosszú Katinkával történt végleges szakítása után. Ráadásul a rajongóinak több, mint a negyven százaléka magyar. Nem véletlen tehát, hogy a kedvükben próbál járni a saját hazájában ismeretlennek számító Tusup.

Érdekes időpontokban állt elő az őrült ötleteivel

Külön érdekesség, hogy Tusup akkor állt elő megdöbbentő terveivel, amikor Hosszú Katinkával történik valami. Januárban jöttek a hírek, hogy megegyeztek a válásról az Iron Lady-vel, erre az amerikai az úszásnak hátat fordítva Long Drive golfban lenne világbajnok, amitől jelenleg finoman fogalmazva is nagyon messze áll
Február legvégén derült ki, hogy véget ért a válóper, végleg elszakadt egymástól Shane és Katinka. Nem sokat kellett várni arra, hogy ezt követően Marco Rossi babérjaira törve, a magyar férfi-válogatott szövetségi kapitányának jelentkezzen be Tusup.

Próbál tehát a felszínen maradni Magyarországon, de egyre kilátástalanabb a helyzete a feltűnési viszketegségben szenvedő korábbi közönségkedvencnek. Vajon mi lesz a következő eszement ötlete?

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!