Meglepő dolog derült ki Shane Tusupról

Az Egyesült Államokban egyáltalán nem népszerû Shane Tusup, Hosszú Katinka exférje. A korábbi úszóedzõ emiatt is ragaszkodik Magyarországhoz, hiszen toronymagasan innen követik a legtöbben közösségi oldalán.

Shane Tusup egy korábbi fotót osztott meg Instagram-követőivel, amelyben a Déryné Bisztróban látható. Hosszú Katinka korábbi edzője és férje le is írta, hogy ez az egyik kedvenc helye Budapesten. Ebből a posztból jól látható, hogy próbál a magyar követőinek tetszelegni, hiszen hazájában nem kell attól tartania, hogy felismerik az utcán.

Nagyon népszerű Magyarországon

Tusup Instagram-követőinek a 43 százaléka magyar – ebből 9 ezer budapesti -, a második helyen csupán 8 százalékkal állnak az amerikai rajongók. Üzleti szempontból tehát elsősorban Magyarországon arathat sikereket Tusup. Hazánkban a 825. helyen áll követők száma alapján, fitnesz és jóga kategóriában pedig az előkelő, 33. pozícióban.

Tízezer követőt vesztett Instagramon

Shane Tusup népszerűsége egyébként sokat csökkent azóta, amióta májusban végleg szakítottak Hosszú Katinkával, akit nyilvános levélben vádolt meg azzal, hogy megcsalta őt házasságuk alatt. Az akkor 49.811 Instagram-követővel rendelkező Tusup 10 ezer rajongót vesztett mára közösségi oldalán.

Nem csoda, hogy próbál a felszínen maradni, és minél több Magyarországgal kapcsolatos dolgot posztolni, az interjúkban pedig kiemelni, hogy mennyire szeretett itt élni.

Szeretném, ha Magyarország a jövőben is az életem része lenne, még ha talán nem is annyira, mint korábban gondoltam. Jó lenne, ha itt lehetnék, és nem csak jönnék-mennék

– mesélt terveiről Tusup márciusban a Nemzeti Sportnak.

Visszaköltözhet Budapestre?

Talán azzal a gondolattal is eljátszott már Shane Tusup, hogy végleg Magyarországra költözik? Jelenleg még golfkarrierjén erőlködik a tengerentúlon, de első versenyén a selejtezőkből sem jutott tovább. Nem lenne meglepő, ha feladná ezen álmait, és visszatérne korábbi sikerei helyszínére. Az biztos, hogy Magyarországon több szponzort találna magának, mint hazájában.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!