Verrasztó Dávid elárulta, ez az igazság az úszóbotrányban

Megkapták új, csúcsmodern edzõtermüket a magyar úszó-válogatott tagjai a Duna Arénában. A versenyzõk így abban az idõpontban is tréningezhetnek az uszodában, mint a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka.

Február elején röppentek fel azok a hírek, hogy Hosszú Katinka nem engedi meg úszótársainak, hogy vele egy időpontban használják a Duna Aréna konditermét, és emiatt feszültség van a sportolók között.
Az Iron Lady azóta egy kerekasztal beszélgetésen elmondta, hogy az ő kérése volt, hogy a reggeli időpontban egyedül használhassa a termet, és semmilyen konfliktusa nincs úszótársaival.

Beszéltem személyesen Verrasztó Dáviddal és a többi magyar úszóval, minden rendben van köztünk. A versenyzőkkel nincs nézeteltérésem, ha rajtunk múlna, nem lenne semmiféle cirkusz

– mondta el Hosszú Katinka.

Verrasztó Dávid sosem haragudott Katinkára

A Magyar Úszó Szövetség segítségével az ügy rendezése érdekében új, minden igényt kielégítő erősítő-termet kaptak az úszó-válogatott tagjai, amelyet szerdán adtak át hivatalosan.

 

Katinkával jóban vagyok, volt egy kis összetűzésünk - nem pont vele-, úgyhogy így oldottuk meg. Minden héten beszélünk, a versenyeken találkozunk. Soha nem volt igazából harag köztünk, huszonkét-huszonhárom éve ismerem, így nem volt nehéz megoldani egy ilyen kis problémát

- mondta el a %RIPOST%nak a háromszoros Európa-bajnok Verrasztó Dávid, az edzőterem átadásán.

Nem zavarja, hogy másik teremben kell edzenie

A klasszis úszók természetesen kipróbálták az új eszközöket, amelyekkel majd a szárazföldi edzéseket végzik. Verrasztóék egy héten hat napot kezdenek reggel hatkor a súlyok és különböző gépek között. A Hosszú Katinka által használt terem csupán pár méterre van innen.

 

 Nekem mindegy, hogy reggel hatkor balra jövök be az uszodába, vagy jobbra

– mondta el ennek kapcsán Verrasztó Dávid.

Harag tehát nincs élsportolóink között, a jövőben mindannyian a lehető legjobb körülmények között végezhetik el a szárazföldi edzéseiket a Duna Arénában.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!