Shane Tusup így riogatja Hosszú Katinkát: Ezen besírsz

Van abban valami abszurd, hogy a válófélben lévõ egykori szerelmesek csaknem egy idõben néznek le a konditerembe. No és ahogy a jeles eseményrõl mindketten beszámolnak egy-egy fotóval. Vegyél nagy levegõt, ez õrület!

Shane Tusup köztudottan a golfba menekült a válóper okozta trauma elől, úgy tűnik, komolyan gondolja, hogy keresnivalója van az úri sportban.

Keményen edz, hogy kondiban tartsa magát, és persze nincs ellenére, hogy mindezt a világgal is tudassa. Ugyanakkor érdekes, hogy rendre Katinka edzőtermi képei után posztol - és ezt nem lehet minden esetben az időeltolódásra fogni. Nem tudjuk, hogy mi ezzel a cél, de tegnap megint egymás után edzett az egykor álompár. Katinka így üzent fotójával a rajongóinak:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

 

Shane alig pár órával később egy marcona képet tett közzé, szintén egy gymből. A szerelése azonban... hmmm... figyelemre méltó!

A sztáredző és reménybeli golfbajnok rózsaszínű cicanadrágot húzott fel. A bizarr ruhadarab tökéletesen feszül a lábán, és minden izmát-inát szépen kirajzolva megmutatja.  Mondjuk, mi egy Barbie-babán inkább el tudnánk képzelni ezt a holmit...

Egy magyar nyelvű felhasználó azért helyre tette az ügyet, így kommentelte a rózsaszínű edzőtermi jelenetet:

Ez olyan katinkas lett tesó, de fasza...

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!