Lazovics kitapsolta magát az NB I hajrájáról?

Akár az egész focibajnokságot kihagyhatja mostantól Danko Lazovics. A Videoton szerb légiósa a 95. percben kapta meg a második sárga lapját a Fradi ellen 0-0-ra végzõdõ mérkõzésen. Lazovics ezt követõen olyan mûsort adott elõ, hogy azért hosszabb eltiltást is kaphat.

A Videoton a bajnoki aranyéremért harcol, így pont a legrosszabbkor tiltatta el magát a gárda egyik legjobbja. Danko Lazovics az egész találkozón alig bírta visszafogni magát. Az 57. percben reklamálás miatt kapott sárga lapot, a 95. percben pedig Varga Roland lerántását követően a másodikat is felmutatta neki Bognár Tamás játékvezető.

Megtapsolta a játékvezetőt

Lazovics ezután többször is közelről megtapsolta Bognárt, így a piros lapot követő egy mérkőzésre szóló automatikus eltiltás mellett hosszabb szünetre számíthat. A helyzetét tovább súlyosbította azzal, hogy hozzá is ért a bíróhoz, majd a pályáról levonulva tovább reklamált.

Kétszer kapott már hárommeccses eltiltást

Lazovicsot ebben az évadban egyszer már kiállították könyöklés miatt a Vasas elleni szeptemberi bajnokin. A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága akkor visszaesőként három mérkőzésről tiltotta el a szerbet.
A játékos az előző szezonban szintén a Vasas ellen történtek miatt kapott hárommeccses eltiltást. Lazovics azon az összecsapáson a magyar válogatott Hangya Szilveszterrel akaszkodott össze. Szabó Zsolt mindkét játékost kiállította, Lazovics pedig az öltözőfolyosón várta meg a lefújás után a játékvezetői stábot, ahol hangos szóval számon kérte az ítéletet.

A Vidi bajnoki címébe kerülhet Lazovics eltiltása

Az MLSZ fegyelmi bizottsága kedden dönt majd a Videoton-Ferencváros rangadón történtekről. Lazovics visszaesőként nem lehet nyugodt, könnyen előfordulhat, hogy most is megkapja a minimum hárommeccses eltiltást.
Ezzel pedig lemaradna a bajnoki hajráról, ami a Fradi mögött egypontos hátrányban lévő Vidi bajnoki címébe kerülhet...

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!