Kiderült, min múlik, hogy Neymar edzője lehessen Lőw Zsolt

Nem csoda, hogy még tépelõdik. Két nagy lehetõség között kell választania, ráadásul ott vannak az érzelmek is...

Lőw Zsolt a %RIPOST%-nak elárulta, hogy legkorábban hétfőn dönt a jövőjéről, a Bild pedig új részletet tudott meg arról, hogy mit kell mérlegelnie a nagy jövő előtt álló fiatal magyar fociedzőnek.

A német lap szerint ugyanis Lőw szívesen lenne a francia Paris Saint-Germain pályaedzője (korábbi mainzi mestere, Thomas Tuchel hívja Neymarék mellé), csakhogy a maradás mellett is sok szól. Az új vezetőedzőt kereső jelenlegi munkaadója, az RB Leipzig sportigazgatója, Ralf Rangnick egyik legfőbb célja, hogy maradásra bírja a 39 éves magyar trénert:

Mindenképpen a Red Bull-birodalomban akarja tartani Lőwöt

- fogalmaz a Bild.

Márpedig a szaktekintélyhez még több minden fűzi Zsoltot, mint Tuchelhez: Rangnick szintén volt a szakvezetője játékoskorában (Hoffenheimben), ráadásul 2012 óta ő egyengeti az edzői fejlődését is. Előbb a Red Bull osztrák csapatainál (Liefering, Salzburg), majd Lipcsében is. A Bundesliga-élcsapattá lett RB Leipzignál még az is benne van a pakliban, hogy a távozó Ralph Hasenhüttl után eddigi segítője, Lőw Zsolt legyen a vezetőedző, és az utánpótlásból érkező Robert Klauss-szal együtt dolgozzon az Európa-liga nagyeddöntősének élén.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!