Ekkora pocakot eresztett a magyar szívtipró

Noszály Sándor képtelen leállni a teniszezéssel. A sportág korábbi magyar csillaga gondolt egy merészet, s elindult az országos bajnokságon. Kisebb pocakot eresztve sem vallott szégyent, még ha gondok is voltak a magatartásával.

A 45 éves Noszály Sándor igazából a múlt heti ATP-viadalon szeretett volna elindulni, de nem kapott a szervezőktől szabad kártyát. Értesüléseink szerint akkor ez rosszul esett neki, s úgy döntött, a történtek miatt az országos bajnokságon áll majd méltó bosszút a vezetőségen. Nos, a selejtezőket sikerrel is vette, tizenéves fiatalokat győzött le, szinte félemlített meg.


Noszály egy-egy megjegyzéssel helyretette a megszeppent ifjakat, de a bírókkal is folyton veszekedett. Igazi színházat csinált.

– A kondija már nem a régi, ezért is produkálta magát a
labdameneteket között, hogy addig is gyűjtse az erőt a következő labdamenetre

– mesélte lapunknak a torna egyik nézője.


Nos, Noszály keddre sem higgadt le, sőt, még indulatosabb volt. Egyfolytában veszekedett,  dühében az ütőjét az ellenfél térfelére dobta, egyszer pedig a pálya melletti LED-falat is felborította.

Veresége után pedig holtfáradtan kifeküdt a pályán. A meccs után sem rejtette véka alá a véleményé


– Csináltam 800 ezer dollárt a Davis-kupákkal, számolják össze mennyit, és cserébe nem kapok egy szabadkártyát a magyar bajnokságra.

 

Hétfőn játszottam öt órát, persze, hogy nem bírom erővel, nem tudok minden nap maratont futni – mondta dühösen Noszály, akitől megkérdeztük, indul-e a versenyen jövőre is.


– Majd ha a ló köp

– hangzott a válasz.

 

Noszály aranyköpései

A teniszező legjobb keddi mondatai:

– Szerencséd van, hogy nem tudok mozogni!

– Nem kell a komment hátulról!

– Smirglin kell játszani, mint egy asztalosnak!

– Ne tapsoljatok, a nagyanyám is beütötte volna!

– Ne húroztasd be az ütőd, úgyis csak kerettel ütsz!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!