Véres leszámolás jön? A maffia vadászik a világhírű sportolóra

Veszélyben McGregor élete? A ketrecharcos ezúttal nagyon rosszul választott magának ellenfelet.

Belekötött az ír maffiába Conor McGregor? A 29 éves ír ketrecharcos - sportágában a világ leghíresebb sztárja - sajtóhírek szerint vasárnap éjjel Dublinban kocsmai verekedésbe keveredett. A Black Forge pubban összebalhézott három férfival, köztük egy hírhedt gengszterrel. Állítólag úgy ellátta a baját, hogy a maffiózó az orvosi ügyeleten kötött ki.

McGregor egyes források szerint a bérgyilkosként is ismert Graham „The Wig” Whelant, mások szerint Whelan apját bántalmazta. A kábítószerbizniszben érdekelt bűnbanda mindenesetre bosszúra szomjazik, és megfenyegette a sportolót: golyót kap a fejébe, ha csak nem tejel. Mintegy 900 ezer dollárt (237 millió forint) követelnek tőle. Ezt az összeget a ketrecharcos a mellényzsebéből kifizetheti, hiszen csak az augusztusi, Floyd Mayweather elleni show-meccsen elszenvedett vereségével keresett vagy 100 millió dollárt (26 milliárd forint).

A helyi rendőrségen nem tettek feljelentést az ügyben, mégis az MMA-sztár meghallgatását tervezik, hiszen szemtanúk látták a verekedést.

McGregor egyelőre nem kommentálta a híreket. A közösségi oldalán ugyanakkor megosztott magáról egy rövidke videót, amelyen eltakarja az arcát, mintha rejtőzködni próbálna:

"A híresség"

- kommentálta Conor McGregor a felvételt.

A sportoló hírneve miatt talán a Kinahan kartellnek sem érdeke, hogy tovább bonyolódjon ez az ügy. A McGregort foglalkoztató UFC szervezet szerint sem komoly az ügy. Paul Williams bűnügyi újságíró szerint azonban a ketrecharcos óriási bajba került.

"Jelenleg nagyon veszélyes a helyzete. Valószínűleg nem tudta, hogy a Kinahans nagyon-nagyon veszedelmes embereivel került összetűzésbe.

Õket aztán nem érdekli, hogy kicsoda Conor McGregor, hogy mit jelent a neve, milyen hatalma van - ettől még szemeteskocsiban végezheti

- mondta Williams, akinek az alvilági forrásai megerősítették a sajtóhíreket. A szakújságíró szerint McGregor jobban teszi, ha lelép az országból, amíg rendeződik a helyzet.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!