Reagált a Szerencsejáték Zrt., nem volt bunda Andorrában

Kielemezték a fogadásokat, és úgy vélték, nem történt bundázás az Andorra-Magyarország meccsen.

A  Szerencsejáték Zrt. az alábbi közleményt adta ki az Andorra-Magyarország (1-0) világbajnoki selejtező kapcsán, amelyen gyanúsan sok fogadást kötöttek a hazaiak győzelmére.

"A Szerencsejáték Zrt. minden fogadási esemény esetében monitorozza a fogadásokat, a piaci oddsmozgásokat és a beérkező sportszakmai információkat. A kockázatkezelési rendszerünk segítségével képesek vagyunk felderíteni a visszaélésre utaló jeleket, a szokásostól eltérő fogadásokat.

A lottótársaságok nemzetközi monitoring rendszerének tagjaként arról is riasztást kapunk, ha a határainkon túl történnek gyanús fogadások. Az Andorra-Magyarország mérkőzéssel kapcsolatban nem tapasztaltunk visszaélésre utaló jeleket.

A Tippmix és a Tippmixpro fogadások adatai alapján megállapítható, hogy a magyar csapat vereségének sportszakmai okai voltak, a mérkőzés eredményének tisztességtelen befolyásolása teljes mértékben kizárható.

A Fortunaweb cikkében feltételezett nyeremény-kifizetési és gazdaságossági értékek távol állnak a valóságtól, hiszen nem minden, az Andorra győzelmére érkezett fogadás vált nyertessé és a Szerencsejáték Zrt. az 1X2-es piacon kívül további 63 fogadási lehetőséget is kínált a mérkőzésre."

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!