Botrányok után újra együtt a magyar álompár

Tavaly botrányhõsök voltak, idén újra dúl a szerelem Dudás Miklós kajakos és szerelme, Szigligeti Ivett között.

A kajakos Dudás Miklóst tavaly doppingbotránya miatt eltiltottak a versenyzéstől. Állítja, ismét jó útra tért és a nagy visszatérésre készül. Dudás őszintén beszélt az elmúlt évek hozzá köthető botrányairól, amiket kapcsolata is megsínylett szerelmével, a Magyarország Szépe idei döntősével, Szigligeti Ivettel.

A sportoló nem tagadja, hogy olykor más lányok felé kacsingatott, amit nagyon megbánt.

"Ami köztünk hullámvölgy volt, azt én beismerem, hogy mind az én hibámból adódóan volt. Ivett hála Istennek megbocsátó. Örülök annak, hogy meg tud bocsátani akkor is, ha hülyeséget csinálok"

- így indokolta hűtlenségét Dudás a TV2-n a %Ripost%-magazin riporterének.

Miki és Ivett 3 éve jöttek össze, mikor Dudás még aktív sportoló volt. Tavaly a riói olimpia előtt pozitív lett a sportoló doppingtesztje, ekkor azt állította, Ivett keverte a tiltott szert a testápolójába. Később pedig egy bolti rongálás miatt kerültek együtt bajba.

A botrányok után mindketten feketelistára kerültek. Miklós két év élsporttól való eltiltást kapott, Szigligeti Ivettet pedig Sarka Kata egy időre eltiltotta szépségversenyétől.


Dudás Miki nem érti, hogy miért ragadt bele az utóbbi időben az ügyeletes botrányhős szerepébe. Úgy érzi csak a negatív tetteivel kerül be az újságokba, viszont ha jó dolgot tesz, az senkit sem érdekel. 

Ha egy néni összeesik az utcán, és én újraélesztem, az senkit nem érdekel. Viszont, ha hülyeséget csinálok, azonnal megírják az újságok. Ezért fogom Ivettet is jól megverni és akkor majd benne leszünk az újságban! Mert ha simogatom, az senkit nem érdekel...

- viccelődött a kajakos az interjúban, aki jövő évi visszatérésére készül.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!