Meghökkentő dolgot árult el kislányáról Michelisz Norbi

Március végén született meg az elsõ gyermeke a magyar sztárpilótának, aki mindenben igyekszik a felesége segítségére lenni.

Nincs egyszerű helyzetben Michelisz Norbert, akinek márciusban született meg a kislánya, Mira. A Honda sztárversenyzője igyekszik felesége válláról levenni a terhet, miközben utaznia is sokat kell a túraautó-világbajnokság miatt, az idei szezon szintén nemrég kezdődött.

„Amiben csak tudok, segítek Johannának, akár éjjel is szívesen felkelek. Sőt, azt gondolom, vannak olyan dolgok, amelyeket jó, ha hozzám is köt Mira, mert az állandóság már ilyen pici korában is nagyon fontos. Így például a fürdetést semmi pénzért nem hagynám ki, ráadásul nincs nálam jobb fürdőmester, a vízhőfokát már vakon is eltalálom” – mondta Michelisz, aki egy meglepő dolgot is elárult a lányával kapcsolatban.

„Azt a fajta tudatosságot, amely sportolóként jellemez, próbálom a magánéletemben is tartani, és ez nincs másképp a lányom esetében sem. Ezt a szemléletmódot követtük a feleségemmel akkor is, amikor szóba került, hogy levetetjük a kicsi születésekor a köldökzsinórból kinyerhető őssejteket, így az ehhez szükséges csomagot is már jó pár héttel Mira érkezése előtt átvettük. Sportemberként is tudom, hogy mekkora szerepe van az őssejtnek például a regeneratív medicinában egy-egy sérülés esetén. Arról nem is beszélve, hogy folyamatosan fejlődik az orvostudomány, így egyre több olyan betegség van, amely kezelésében felhasználható a gyűjtött minta”mesélte Norbi, aki most hétvégén hazai közönség előtt versenyezhet, a WTCC pilótái május 14-én a Hungaroringen küzdenek meg egymással. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!