Kivégzés az utcán! Gyászol a világsztár focista

Arturo Vidal családja gyászol. Borzalmas gyilkosság rázta meg a dél-amerikai focista szeretteit.

Fényes nappal, a nyílt utcán szinte kivégezték Arturo Vidal exsógorát. A 30 éves Ignacio Eduardo Neira Guerra szombaton Santiago de Chilében egy kereszteződésben állt a Mazdájával, amikor hat lövéssel végeztek vele. Az egyik pisztolygolyó fejen találta. Röviddel a kórházba szállítása után meghalt.

A Bayern München chilei sztárjának húga, Amber Vidal korábban évekig együtt élt a férfival. Két gyermekük született. Egyes sajtóhírek szerint Amber az anyósülésen ült a támadáskor, de az ő életét megkímélték. Más lapok arról számoltak be, hogy Vidal húga a tetthely közelében lakik, és a lövések hallatán rohant az autóhoz.

A brutális gyilkosság indítékáról egyelőre csak találgatnak, de a rendőrök állítólag kábítószeres körökben nyomoznak a tettes után. Ezzel kapcsolatban a cikkek megjegyzik, hogy a Vidal testvérek édesapját, Ernestót 2012-ben drogbirtoklásért zárták börtönbe.

A fenegyerek Arturo Vidal a Bild értesülése szerint a történtek ellenére nem utazik haza, szerdán pályára lép a Dortmund elleni Német Kupa-elődöntőben.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!