Ennyi volt? Kiderült, hogy tényleg nagy a baj Ibrahimovicnál

Nem csak a Manchester United hívei aggódnak a zseniális csatárért. A térdével együtt a pályafutása is megbicsaklott.

Nagyon rossz hír a Manchester United és általában a jó foci rajongóinak: valóban súlyos szalagsérülést szenvedett csütörtöki Európa-liga-meccsén Zlatan Ibrahimovic. A svéd csatárzseninek az Anderlecht ellen hosszabbításban megnyert negyeddöntő-visszavágón egy földetérésnél természetellenes szögben visszahajlott a jobb lába.

Nézni is rossz volt (ehelyütt inkább nem is mutatjuk a sokkoló felvételeket), nemhogy átélni: a térdével együtt a pályafutása is megbicsaklott.

A lefújás után José Mourinho vezetőedző még a vizsgálatokra várt, mondván: ő csak egy tréner, nem orvos. Egy csapattárs, Luke Shaw azzal nyugtatott mindenkit, hogy "Zlatan jobban van, az öltözőben már sétált". Mégis beigazolódott a pesszimisták jóslata, Ibra 2017-ben már nem rúghat labdába.

Hivatalos bejelentés még várat magára, de az ESPN értesülése szerint olyan súlyosan megsérültek a 35 éves sztár térdszalagjai, hogy műtét után leghamarabb jövő januárra tervezheti a visszatérését. Ha...

Az idei szezonban már 28 gólos Ibra az MU találatainak csaknem felének aktív részese volt. Az Old Traffordon sajtóhírek szerint az eddigi fizetése csaknem duplájával (évi 7,5 milliárd forintnyi gázsival) akarták rábírni a nyáron lejáró szerződése meghosszabbítására. De az Egyesült Államokba és Kínába is pénzhegyekkel csábították. Így viszont dugába dőlt minden terve, és bizonytalanná vált a jövője.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!