Botrány: ezért rabolták el a milliárdos híresség anyósát!

Egészen döbbenetes hír jelent meg a brazil sajtóban. A Forma-1 urának anyósáért 10 milliárd forintot követelnek az emberrablók...

Hétfőn este robbant a hír: a Forma-1 nagyurának, Bernie Ecclestonnak az anyósát elrabolták Brazíliában. Feltehetőleg még pénteken kerülhetett a 67 éves asszony az emberrablók kezére Sao Pauloban. Az elkövetők azóta felvették a kapcsolatot Aparecida Schunck Flosi Palmeira családjával. 

A helyi sajtó már azt is tudni véli, hogy miért történhetett az eset. Minden jel arra mutat, hogy az emberrablók a pénzszerzés céljából követték el a bűntényt. Ha összejön nekik az üzlet, életük végéig nem lesz anyagi problémájuk, ugyanis több mint 10 milliárd forintot követelnek a milliárdos vejtől és a család többi tagjától. 

Külön érdekesség, hogy Ecclestone majdnem 20 évvel idősebb, mint anyósa. A motorsportok királyának is nevezett sportág tejhatalmú ura még 2012-ben vette feleségül a 42 éves brazil szépséget, Fabiana Flosit. 

Ezek után már csak az a kérdés, hogy a kevesebb mint két hét múlva kezdődő riói olimpián mennyire lesznek biztonságban a sportolók, a látogatók és az eseményre érkező magas rangú politikusok. Azt eddig is lehetett tudni, hogy Brazíliában vannak hiányosságok a közbiztonságban, de ez az eset most minden eddigit felülmúl. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!