Nadrágszíjas plakátokkal fogadta Debrecen Magyar Pétert

POLITIK
Létrehozva: 2015.11.01.

Édes bűnre csábította férjét a luxusprosti olimpikon

Öngyilkossági kísérlete után jól alakult az amerikai futónõ magánélete. Suzy Favor Ha­­mil­­tont­­ a sport viszont egyre kevésbé érdekelte, az olimpián még csalt is. Men­­tá­­lis gon­­djai erõsödtek, az ebbõl adódó szexuális vágyait pedig eleinte édes hármasban élte ki. (3. rész)

Suzy Favor Ha­mil­ton si­ke­res olimpikonból lett öröm­lány. Az ame­ri­kai futónő titkos életet élt Las Vegasban, miközben a családja erről semmit sem tudott. Ha nem leplezik le, a háromszoros olimpikon még ma is prostituáltként dolgozna. Favor Hamiltont azonban felismerték egy amerikai szexpartner-közvetítő oldalon.

Ezután kezdte el igazán komolyan venni betegségét, a mániás depressziót. Pirulákat szedett, a mellékhatásoktól szexmániás lett. Most min­den­ről rész­le­te­sen be­szá­mol az élet­rajzi írásában.

A %RIPOST% az egykori futónő szemszögéből részleteket közöl a Fast Girl című könyvből, amelyet az Egyesült Államokban A szürke ötven árnyalatához hasonlítanak. Favor Hamilton az első részben a Las Vegas-i kezdetekről, a másodikban pedig többek között a megcsalt feleségekről és az öngyilkossági kísérletéről mesélt.

3. rész

"Miután felvágtam a csuklóm, Mark a karjaiba vett, és én folyamatosan azzal nyaggattam, hogy folytassuk a viszonyt. Mosolygott, azt felelte, majd megbeszéljük. Ekkor már örömkönnyek gördültek le az arcomon.

A lánykérés

Teltek az évek, egyre nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb voltam, bíztam a kapcsolatunkban. Egyik reggel Mark mellékesen megjegyezte, hogy este menjünk el vacsorázni a Pizzeria Unóba, ahol először randiztunk. Örültem neki, imádtam az ötleteit.

Félig volt az étterem, rendeltünk, csupa semmiségről csevegtünk, amikor Mark váratlanul felállt, és térdre ereszkedett. Abban a pillanatban tudtam, mi fog történni, és még azelőtt potyogni kezdtek a könnyeim, hogy elővette volna a gyűrűt.

Talán nagyobb figyelmet szentelhettem volna a részletekre, de hozzám jössz feleségül?

Igent mondtam, és hozzátettem, ez így volt tökéletes. Ekkor érkezett az asztalunkhoz a pincér, aki elsőként gratulált nekünk.

Csalás az olimpián

Izgatottan vártam az életem folytatását, és gőzerővel készültem az 1992-es barcelonai olimpiára, ami viszont nem jól sült el. Magányosnak éreztem magam Mark nélkül, nem éreztem, hogy a világ legjobb futói között lenne a helyem. Ez az érzés pedig teljesen tönkretett. Utolsóként értem be a versenyen.

Pár héttel később az edzőm félrehívott, és azt mondta, ha jobb eredményekre vágyom, akkor nem szexelhetek a versenyek előtt. Elmondtam Marknak, aki nem hitt a fülének. Persze ez sem segített, és az 1996-os atlantai játékokon még jobban leégtem. Aranyéremért mentem, de megszégyenültem.

1500 méteren indultam, és sorra mentek el mellettem a riválisok. Féltávnál sérülést színleltem, inkább elestem. Sokan talán ebből a könyvből tudják meg, hogy semmi bajom nem volt - persze akkor még senki sem sejthette, hogy mentális betegséggel küzdök...

Mit szólnál az édes hármashoz?

Tíz évvel később kicsit bedöglött a kapcsolatunk Markkal, ezért arra gondoltam, hogy ideje felrázni a dolgokat. Azt javasoltam, menjünk el Las Vegasba, és soroltam a lehetőségeket.

Kipróbálnánk a bázisugrást, kaszinókba járnánk és... rendelnénk egy escort lányt az édes hármashoz.

Mark meglepődött, de tudtam, hogy vágyik rá. Melyik férfi ne vágyna? Addigra szinte minden szexjátékot kipróbáltunk, ideje volt bátran újítani. Biztatni kezdtem, hogy gyerünk, csináljuk, és végül belement.

Másnap együtt nézegettük a monitoron a hölgyeket, és egy barna, Pearl nevű lányt választottunk. Egész éjszaka róla fantáziáltam, rég voltam annyira izgatott.

Valóra vált az álom

Mindent leszerveztünk, egy Las Vegas-i szobában vodkáztunk Markkal, miközben folyamatosan az órát lestük. Este hétkor kopogtak, kipattantam a székből, és résnyire nyitottam az ajtót. Pearl volt az, elképesztően jól nézett ki. Azonnal lenyűgözött, ráadásul úgy csevegett velünk, mintha ezer éve ismernénk egymást.

"Érezd magad otthon, foglalj helyet" - mondta neki Mark. Pearl rám nézett, mosolygott, közénk helyezkedett, és hármasban folytattuk a vodkázást.

Az életéről kérdeztem, azt mondta, imádja Vegast, hostessként dolgozik, és közben valóra váltja mások álmát – mint a miénket.

Nagyon tetszett nekem, folyamatosan a szemembe nézett. „Mehetünk?” – kérdezte, és a háló felé kacsintott. Markkal egymásra néztünk, és követtük őt. Pearl könnyedén megszabadult a ruháitól, csak egy szexi bugyi maradt rajta.

Az ágyhoz csalogatott, egymással szemben a paplanon térdeltünk. Levetkőztetett. Örökkévalóságnak tűnő pillanatig néztük egymást, majd megcsókolt. Megtörtént, először csókolt meg egy nő, teljesen elvesztem a pillanatban, átkarolt, és elterültünk az ágyon.

Mark közben megkövülten, mint akit ott felejtettek, ruhában állt az ágy mellett. Közénk hívtuk, levetkőzött. Teljesen felszabadultam, úgy éreztem, ez a világ legtermészetesebb dolga. Pearllel egymásra hangolódtunk, de közben Markot is olyan közel éreztem magamhoz, mint addig soha. Tökéletes házassági évforduló volt.

Egy óra múlva Pearl zuhanyozott, és arra kértem Markot, hogy busás borravalót adjon neki az ezer dollár mellé. Pearl elköszönt, azt mondta, csodálatosak voltunk, és reméli, találkozunk még.

Abban biztos lehetsz – tettem hozzá magamban…"

(Folytatjuk!)    

Ez is érdekelhet

origo.hu

F1 Miami Nagydíj: Verstappen hibája és egy baleset történelmi sikerhez vezetett

origo.hu

Next Top Model Hungary: eljött a meztelen fotózás ideje

life.hu

382 napig nem evett a 200 kilós férfi: 125 kilótól szabadult meg

life.hu

Egy ruhadarab, amit SOHA ne viselj repülőn: a légiutas-kísérő elárulja miért

mandiner.hu

Simán győzött, és még picit reménykedhet a Liverpool

origo.hu

Kondenzcsík: kell-e félnünk, ha ilyet látunk az égen?

ripost.hu

Vége: Elbúcsúzott Jákob Zoli, ennyi volt

ripost.hu

Még el sem kezdődött, máris megbukott a nézőknél a Való Világ

ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

ripost.hu

Leszámol a hangyákkal a lyukas alufóliabomba

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

OLDALVONAL

Marco Rossi elárulta leghőbb vágyát: Szoboszlaiék így alakíthatnak igazán nagyot az Eb-n

OLDALVONAL

Azóta sem tér magához a világ és a Forma–1: 30 éve halt meg Ayrton Senna

OLDALVONAL

Kritikus hangok, Dárdaiéknál óriási változás fenyeget

OLDALVONAL

Gödörben a Fradi csatára, meddig tart a góltalanság?

OLDALVONAL

Dárdai kiborította a bilit; Szoboszlai is nagy gondban

OLDALVONAL

Csak 33 éves volt: rejtélyes körülmények között meghalt a kosaras

OLDALVONAL

Másfél millió forint: ennyit ér egy magyar hokis felszerelése

OLDALVONAL

Van rajta bugyi? A medence szélén fotózták az egzotikus szépséget