Nadrágszíjas plakátokkal fogadta Debrecen Magyar Pétert

POLITIK
Létrehozva: 2015.10.18.

Bármelyik férfit megkaphatta a luxusprosti olimpikon

Könyvet írt titkos életérõl egy háromszoros amerikai olimpikon. Suzy Favor Hamiltonról senki sem sejtette, hogy komoly mentális gondokkal küzd. Gyógyszereket szedett, amelyektõl szexmániás lett, és Las Vegasban élte ki vágyait. Részleteket közlünk a könyvébõl (1. rész).

Suzy Favor Ha­mil­ton si­ke­res olimpikonból lett öröm­lány. Az ame­ri­kai hölgy titkos életet élt Las Vegasban, miközben férje és gyermekei Wisconsinban semmit sem sejtettek.Ha nem leplezik le, a háromszoros amerikai olimpikon még ma is prostituáltként dolgozna Las Vegasban. Suzy Favor Hamiltont azonban felismerték egy amerikai szexpartner-közvetítő oldalon. Ezután kezdte el igazán komolyan venni betegségét, a mániás depressziót.

Az egykori kiváló sportoló mentális problémákkal küzdött, és az igazi gyógymódot csak azt követően találta meg, miután kirobbant a botrány. Addig folyamatosan a bipoláris zavar okozta szélsőséges hangulatváltozások rabja volt.

Pirulákat szedett, amelyektől szexmániás lett.

Most min­den­ről rész­le­te­sen be­szá­mol az élet­rajzi írásában.

A %RIPOST% az egykori futónő szemszögéből részleteket közöl a Fast Girl című könyvből, amelyet az Egyesült Államokban A szürke ötven árnyalatához hasonlítanak.

Az első vendég

Még mindig a hatása alatt voltam. Pár perce léptem ki Las Vegas egyik varázslatos luxuslakosztályából, ahol új életem első vendége fogadott.

Nem akartam hazamenni, túlságosan felpörgetett, lázba hozott a találkozás. Győztesnek éreztem magam, minden az enyém volt, folytatni akartam a játékot.

Egy idősebb úriember utánam fordult, ahogy a tűsarkam kopogott a fényesre csiszolt márványon. Soha nem voltam ennyire magabiztos.

Kit érdekel az olimpia?

Ez sokkal jobb volt, mint bármelyik atlétikai győzelmem, lepipálta az olimpiát. Bárcsak a csapattársaim is éreznék, bárcsak ők is átélnék! Mi a francért futnak, mi értelme van? Nem pazaroltam volna az időmet az atlétikára, ha tudtam volna, hogy ez ekkora élvezettel jár.

A régi életem Wisconsinban várt rám, de egyre kevesebb időt töltöttem otthon. Most Kelly voltam, Las Vegas egyik legkeresettebb éjszakai pillangója. Miközben Suzynak, a sportolónak, az anyának és a feleségnek nyoma veszett bennem.

Este ő volt a főnök

Folyamatosan az első vendégemen, ezen a piszkosul jóképű fickón járt az agyam. Félhomályban fogadott, csak a város fényei világították meg a szobát. Beléptem, és azonnal megcsókoltam, az ajkán tartottam a szám, miközben a fal felé toltam.

Azt akartam, hogy úgy érezze, én vagyok a szeretője, aki egész nap őt kívánta, és erre a pillanatra várt. Kicsit meglepődött, ahogy lerohantam, de a mosolya azt sugallta, élvezte a helyzetet.

A fürdőszobában ledobtam a ruhám, fekete csipkefehérneműben, és lakk csizmában léptem elé. Kővé dermedt, amikor meglátott.

"Szent szar" - nyögte, amit bóknak vettem. Sokkolta őt a testem, lenyűgözve figyelt. Arra kért, hogy sétáljak egy kicsit. Az alakomról érdeklődött, a kedvenc füllentésemmel feleltem, tornász voltam a gimiben, ennek köszönhetem a formám.

Önbizalmat és erőt nyertem abból, ahogy aléltan bámult. Az ágy felé mutattam, tudomásul vette, hogy ma este én vagyok a főnök, és meztelenül a hátára feküdt.

Kimért arccal néztem őt, majd hirtelen, lovaglópózban felpattantam rá, megragadtam a karjait és olyan erővel a feje fölé toltam, hogy esélye sem volt ellenállni.

"Hagyd ott - mondtam neki álnok mosollyal. - Ne mozdulj, amíg nem szólok!"

Élvezte, egyre jobban felizgult attól, hogy teljesen átadta az irányítást. Ez kontrasztban volt a napi életével, hiszen egy nagy cég vezéreként dolgozott.

"Hihetetlen vagy - mondta. - Soha nem láttam még ilyen szép testet."

Pénz a táskában

12 százdolláros bankjegyet kaptam két olyan óráért, amit jobban élveztem, mint eddig bármit. A bankók titkos motorként lapultak a táskámban, és a következő kuncsaft felé hajtottak.

Õk a kéjhölgyet látták bennem, én pedig a pénzüket. Imádtam, hogy ekkora hatalmuk van, azt pedig különösen, hogy ezek a sikeres férfiak engem kívánnak, csak rám vágynak.

A kedvencüknek neveztek, és mindig engem kértek, ha Las Vegasban jártak.

(Folytatjuk!)

Ez is érdekelhet

origo.hu

Veszélyes túra az andalúziai El Caminito del Rey

origo.hu

Nagyon kemény üzenetet küldött Harry rákbeteg apjának, III. Károly királynak

borsonline.hu

Elpusztul a világegyetemünk, a Nagy reccs lehet mindennek a vége

vg.hu

Eladóvá vált az Andy Vajna által bérelt villa: 2,7 milliárd forintot kér érte a tulajdonos

metropol.hu

Eddig tart a nyárias meleg, az egész országot elmossa az eső

origo.hu

Stana Alexandra megmutatta ritkán látott édesanyját

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. május 6.: a Vízöntőt meglepetés éri, az Oroszlán áttör egy falat

ripost.hu

Gyűlölik a poloskák: ez a természetes anyag a legjobb ellenszer

ripost.hu

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

ripost.hu

Vége: Elbúcsúzott Jákob Zoli, ennyi volt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

OLDALVONAL

Marco Rossi elárulta leghőbb vágyát: Szoboszlaiék így alakíthatnak igazán nagyot az Eb-n

OLDALVONAL

Azóta sem tér magához a világ és a Forma–1: 30 éve halt meg Ayrton Senna

OLDALVONAL

Kritikus hangok, Dárdaiéknál óriási változás fenyeget

OLDALVONAL

Gödörben a Fradi csatára, meddig tart a góltalanság?

OLDALVONAL

Újabb focilegenda távozott: gyászba borult az egész nemzet

OLDALVONAL

Vad terpesztés az ágyon, meztelen combjait mutogatja az angyali szépség

OLDALVONAL

Dárdai kiborította a bilit; Szoboszlai is nagy gondban

OLDALVONAL

Csak 33 éves volt: rejtélyes körülmények között meghalt a kosaras