Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2015.06.14.

Dárdai ködösít, halogatja a döntést a válogatottnál

Könnyen lehet, hogy újabb tárgyalás következik az MLSZ és a Hertha között.

Dárdai 2014 szeptemberében vette át a nemzeti csapat irányítását, és a megállapodása az Európa-bajnoki kvalifikációs sorozat végén jár le az MLSZ-nél. A finnek elleni sikert követően a jövőjéről faggatták, de a szövetségi kapitány ismét nem árult el konkrétumot.

Nem tudom, mi van a szerződésemben. Nem tudom a részleteket, ezért nem tudok válaszolni. Aki ismer, tudja, milyen vagyok, szeretem befejezni, amit elkezdtem.

Nehezen tudjuk elképzelni, hogy Dárdai Pál ne ismerné pontosan a szerződését, hiszen nemrégiben egyezett meg a Herthával. Nem értjük a ködösítést, egy ilyen siker után tiszta vizet önthetett volna a pohárba.

A magyar válogatottra négy Eb-selejtező vár ősszel, és immár nem csak a pótselejtező lehet a reális cél, hanem a csoport első vagy második helye. Jó volna idő előtt rendezni a kapitánykérdést, mert ez szolgálná a csapat érdekét.

A Bild a finnek elleni meccs előtt arról írt, hogy a 39 éves szakember biztosan utoljára vezette a magyar válogatottat. Michael Preetz, a berlini klubmenedzser azt szeretné, ha Dárdai minden erejével a Hertha sikeréért dolgozna. Ez pedig azt jelentheti, hogy újabb tárgyalások következnek az MLSZ és a német egyesület között.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek