Létrehozva: 2024.10.03. 07:45

Gördeszkával indult haza egy férfi az M3-as autópályán

De ez még nem minden!

A rendőrség több bejelentést is kapott szeptember 30-án arról, hogy valaki gördeszkával próbált hazajutni az M3-as autópálya leállósávján Budapest irányában, írja a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei rendőrség Facebook-oldalán.

A posztban közölték:

A fiatal férfi, kezében egy szatyorral, hátizsákjával felszerelkezve indult útnak egy gördeszkán, miután menetjegy nélkül maradt. Bár az autópálya közlekedési szabályai nem voltak előtte ismertek, most már tisztában van vele, hogy gördeszkával sem ajánlott a forgalmas úton gurulni.

A rendőrök 20 ezer forint helyszíni bírságot szabtak ki, és „útba igazították, hogy biztonságosabb utakon folytassa az útját”, jelezték. Továbbá megjegyezték tanácsként, hogy gördeszkával mindenki maradjon a járdán vagy a parkban.

De ez még nem minden

A poszt alatti kommentekből kiderült, hogy volt, aki már rolleresekkel is találkozott, akik a figyelmeztetés ellenére is felhajtottak életveszélyes módon az autópályára, és hosszú kilométereken keresztül egy kamion takarta el őket vészvillogóval, hogy senki ne üsse el őket, ne legyen a szabálysértésből halálos kimenetelű baleset.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek