Magyar Péter fontos embere a csoportos rablásért elítélt testőr

POLITIK
NÍNÓ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.17. 15:09

Eltűnt egy meseszép 16 éves magyar lány

Már a rendőrség is keresi a tinit.

A Pécsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 02010-157/940/2024. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Pap Alexa ügyében. A 16 éves lány 2024. október 16-án hajnalban pécsi otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta nem adott életjelet magáról, tartózkodási helye ismeretlen. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

rendőrség
eltűnt kisfiú
Ha láttad a 16 éves lányt, azonnal hívd a 112-t! (Fotó: Shutterstock – Képünk illusztráció)

A lány körülbelül 160 cm magas, vékony testalkatú, arca ovális, haja hosszú, szőkésbarna, szeme barna. Orrpiercinget visel, az egyik oldalon egy kis pötty, a másikon egy karika van. Utolsó ismert ruházata: kék farmernadrág, fekete, derékig érő dzseki, haspóló, fehér sportcipő. Pap Alexa fotója ITT látható, amíg a rendőrség vissza nem vonja a körözést.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, aki a képen látható lányt felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyéről információja van, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenes Telefontanú 06-80-555-111-es zöldszámán, a 112-es központi segélyhívón, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek