NÍNÓ

Szerző Kóré Károly

Létrehozva: 2024.10.02. 07:20
Módosítva: 2024.10.02. 08:04

"Még egy éjszakát nem bírt volna ki" - Megtalálták a nagy erőkkel keresett 87 éves újpesti alezredest

Megtalálták az Újpestről eltűnt 87 éves nyugdíjas alezredest. Pál feleségét kórházba szállították, ezért útnak indult, hogy ruhát és pénzt vigyen neki, útközben azonban kirabolták és eltévedt. Három napig kóborolt az utcán, mire egy buszvezető segített neki Kispesten.

Előkerült az Újpestről eltűnt 87 éves, nyugdíjas katonatiszt. Mint arról a Metropol beszámolt, az idős férfi még szeptember 27-én, pénteken indult el otthonról, hogy a kórházban fekvő feleségét meglátogassa. Szeretett volna neki váltóruhát és pénzt vinni, de útközben eltévedt. A családja az eltűnést a rendőrségen is bejelentette, majd maga is elkeseredetten keresni kezdte Budapest utcáin. Az idős férfi három napot töltött az utcán, pedig az éjszakák már hidegek. Végül Kispesten talált rá egy buszvezető, aki segítséget is hívott hozzá. Pált most szintén kórházban ápolják.

eltűnt katonatiszt
Pál 
Unoka
Az eltűnt katonatisztet sokan keresték. Most végre, megtalálták Fotó: Olvasói

„A nagyszülem együtt öregedtek meg szeretetben. Mindig is kitartottak egymás mellett. Ragaszkodtak ahhoz, hogy kettesben éljenek, de úgy tűnik, most egy másik megoldást kell találnunk

 – fogalmazott Natasa, aki azt is elárulta, hogy nagyapját a dél-pesti buszgarázs bejárata előtt találták meg fekve.

Lehetséges, hogy az első napon még evett valamit, de aztán kirabolták. Elvették a pénzét és a táskáját is. Hogy ki képes erre, azt nem tudjuk. Valószínűleg majd feljelentést teszünk a rendőrségen

 – mesélte az unoka.

„Biztosak vagyunk benne, hogy még egy éjszakát nem bírt volna ki a szervezete. Már sikerült vele beszélnünk, és elmondta, hogy több embertől is segítséget kért, de mégis eltévedt. Az estéket padokon töltötte” – mesélte Natasa.

A család szerint Pál régimódi, kedves, segítőkész ember, aki soha nem akarta hogy ő kapjon segítséget. A mamával példamutatóan éltek, sosem fogyasztottak alkoholt” – fejezte be az unoka.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek