NÍNÓ

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.10.28. 07:20

Aggódva keresik szülei a 15 éves gyönyörű Esztert, elhagyta otthonát, azóta nem látták

Nagy erőkkel keresik a rendőrök a dúnaújvárosi tinit.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság körözési számon folytat eljárást Sztojka Eszter Violetta eltűnése ügyében. A 15 éves dunaújvárosi fiatal 2024. október 26-án délután 17 óra 30 perc körül távozott a városban lakó rokonától, ezt követően otthonába nem tért haza - írja a Police.

Az eltűnt eltűnt 15 éves Tréfás-Tóth Szebasztián Noelt október 25. óta keresik szerettei és a rendőrség.
Fotó: Mehes Daniel /  Shutterstock

A fiatal lány körülbelül 165 centiméter magas, hosszú barna hajú, barna szemű. Eltűnésekor rózsaszínű garbót, fekete derékig érő kapucnis kabátot, fekete szoknyát, fekete cipőt és barna harisnyát viselt.

Sztojka Eszter Violettről egy fényképet is megosztottak a rendőrök a könnyebb felismerése érdekében, amit visszavonásig ide kattintva tekinthesz meg. 

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható Sztojka Eszter Violettát felismeri vagy jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információja van, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon vagy hívja a 06-25/510-510-es telefonszámot. Bejelentést tehet továbbá a 112-es segélyhívón vagy névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111 Telefontanú zöldszámon.

 


 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek