NÍNÓ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.11.

Horrorbalesetben halt meg egy idős nő: az úton feküdt, amikor jött az autó

A gázoló sofőr hívta a hatóságokat azzal, hogy autójával áthajtott egy idős asszonyon.

Egy 78 éves asszony tragikus halált halt kedden délután Romániában, amikor egy autó áthajtott rajta. A sofőr szerint az áldozat az úton feküdt, ő pedig túl későn vette észre, így már csak azután tudott megállni, hogy elgázolta.

A rendőrséget maga a sofőr értesítette. A Vráncsa megyei rendőrség közölte, az 56 éves férfi bejelentette, hogy autójával áthajtott egy idős asszonyon, aki az úttesten volt elterülve - írja a Maszol. A helyszínre kiérkező rendőrök megbizonyosodtak a bejelentésről, a mentők is a helyszínre siettek, de az áldozat életét már nem tudták megmenteni, a mentőorvos csak halál beálltát tudta megállapítani.

Az egyelőre nem világos, hogy az idős asszony hogyan és mikor kerülhetett az úttestre, mint ahogyan az sem, hogy a sofőr miért nem vette észre idejében az úton fekvő embert. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított eljárást. A törvényszéki orvos szakértőknek azt is meg kell állapítaniuk, hogy áldozat már halott volt-e, amikor az autó elgázolta, vagy ennek következtében vesztette életét.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek