Létrehozva: 2024.09.12.
Módosítva: 2024.09.12.

Tragédia Kadarkúton: apósával rohant a halálba Patrik

A kocsiban hárman utaztak. Patrik és apósa azonnal meghaltak, míg a harmadik férfit a busz hős utasai szabadították ki a roncsból.

Két ember életét követelte az a szörnyű tragédia, ami Mikén történt kedden (szeptember 10.) este: a Kossuth Lajos utcában ugyanis egy busz és egy kocsi ütközött össze, méghozzá olyan erővel, hogy nem csak a kocsi, de a busz is összetört. 

tragédia
Egy férfit a busz utasai húztak ki a roncsból   Fotó: Önkormányzati Tűzoltóság Kadarkút/Facebook

A kocsiban hárman utaztak, közülük ketten beszorultak a roncsba: 

Összeütközött egy busz és egy személygépkocsi Mikén, a Kossuth utcában, a Móricz utca közelében. A baleset következtében két ember beszorult, őket a kadarkúti önkormányzati és a helyi önkéntes tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítják ki a járműből

 - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Egy, a buszon ülő szemtanú horrorisztikus állapotokról számolt be. Mint mondta, ő és egy másik hősies férfi együttesen húzták ki a balesetet túlélő áldozatot a roncsból:

Ott voltam a buszon, első ülésen, láttam mindent! Becsapódáskor én is leestem az ülésről, pedig kapaszkodtam. A buszvezető hívta a mentőket, én és valaki kitéptük a hátsó ajtót, segíteni a beszorult emberen. Ő túlélte! Szerencsére szemben, a házban észrevették, hogy a motornál ég valami és ők eloltották, segítségüket köszönöm! Nem tudom, ki segített a hátsó ülésről kimenteni az embert, de köszönöm!

 - írta a férfi az egyik csoportban.

Patrikot és apósát a tűzoltóknak kellett kiemelnie a roncsból   Fotó: Önkormányzati Tűzoltóság Kadarkút/Facebook

Lapunk úgy tudja, hogy a kocsiban három férfi utazott: a fiatal P. Patrik, egyik barátjuk és Patrik apósa. Információink szerint a tűzoltók végül a két beszorult embert, Patrikot és apósát is kiszabadították a roncsból, akin ugyan megpróbáltak segíteni a kiérkező mentők, de életüket már nem lehetett megmenteni: a helyszínen elhunytak, a két férfit pedig most tucatnyian gyászolják. 

Egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan hogyan történt a halálos baleset, az okokat a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja majd ki.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek