NÍNÓ

Szerző

Létrehozva: 2024.08.08.

Hajtóvadászatot indított a 25 éves fiatal ellen a rendőrség bűne miatt

A lakosság segítségét is kérik.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság 15010/3292/2024. bűnügyi számon lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki július 9-én 23 óra körüli időben Nyíregyháza belvárosában, a Hősök terén eltulajdonította a tulajdonosa által egy padon hagyott hátizsákot, a benne lévő bankkártyával, mobiltelefonnal, személyes iratokkal és egyéb értékekkel.

A nyomozók beszerezték, és elemezték a térfigyelő kamerák felvételeit, és megállapították a bűncselekmény elkövetésének pontos idejét, valamint rendelkezésre áll az elkövető arcképmása is.

A férfi fotóját IDE kattintva lehet megtekinteni. 

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható eddig ismeretlen személyazonosságú férfi kb. 25-30 év körüli, átlagos testalkatú, sötét hajú, bordó színű pulóvert viselt mellkasán világos színű felirattal, valamint sötét színű szabadidőnadrágot, és fehér színű sportcipőt. A hátán fekete hátizsák volt, kisméretű fehér felirattal. A jobb alkarján teljes tetoválás látható, kézfején a hüvelykujj és mutatóujj közötti területen egy kisméretű tetoválás.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, és jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 06-42-524-600-as számon. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek