NÍNÓ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.26.

Betegre aggódják magukat szerettei: vonatra ült Amanda, de nem tért haza

A 16 éves lány már egy hete nem adott magáról életjelet. Felismered?

A kaposvári rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 16 éves nagyberki lány eltűnésének ügyében. K. Amanda augusztus 19-én egy Kaposvárra tartó vonattal távozott otthonából, azóta pedig nem adott életjelet magáról. A felkutatására tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a lakosság segítségét kéri a rendőrség.

A rendőrség eddig három kamerát vizsgált meg, abból egy nem is működött ott, ahol Gábor járhatott. Vajon mi történt?
Fotó: Mehes Daniel /  Shutterstock

Amanda körülbelül 170 centi magas, közepes testalkatú. Lapockáig érő, egyenes, fekete haja van, a szeme barna. Bal alkarján egy csuklótól könyökig érő, fekete színű oroszlán, mellkasa jobb oldalán „Vanda” feliratú, valamint római számos tetoválás található. Eltűnésekor farmer rövidnadrág, és rózsaszín, pántos felső volt rajta - írja a police.hu, ahol kép is megtekinthető a tinilányról.

A rendőrség azt kéri, hogy aki tud valamit az eltűnt hollétéről, jelentkezzen a Kaposvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a 06 80/ 555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívón.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek