Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.15.

Mentőhelikopter landolt a dunavarsányi sörözőnél: összesett és nem lélegzett az eszméletlen nyugdíjas

Az idős férfi bent lett rosszul, de hiába érkezett a mentőhelikopter, nem tudták már megmenteni az életét.

Rotor zúgására és baljóslatú hangzavarra lettek figyelmesek a dunavarsányiak pénteken (július 12.), kora délután. Hamarosan kiderült, hogy a településre egy mentőhelikopter érkezett.

mentőhelikopter
A férfit hosszú ideig próbálta újraéleszteni a helikopter személyzete Fotó: Pixabay (Illusztráció)

Dél és fél egy között hallottuk, hogy valami zúg, azt csak később tudtuk meg, hogy egy mentőhelikopter hangját hallottuk

 - mesélte egy helyi lakos. Információink szerint a szirénázó mentősök és a helikopter is egy helyi kis utcácskában fekvő sörözőhöz érkezett, méghozzá az italmérési egység egyik vendégéhez. Lapunk úgy tudja, hogy egy idős, a helyiek között köztiszteletnek örvendő férfi vendég lett rosszul bent: információink szerint a déli melegben eshetett össze. Mivel nem mutatott életjeleket, a helyiségben tartózkodók azonnal riadóztatták a mentőket, akik mentőhelikopter segítségét is kérték. 

Úgy értesültünk, hogy rekordidő alatt a helyszínre értek, és mindent megtettek azért, hogy megmentsék nyugdíjast, ám a férfi minden küzdelmük ellenére elhunyt.

Úgy hallottuk, hogy többször is megpróbálták újraéleszteni, nagyon hosszú ideig kint voltak, de már nem tudták megmenteni

 - mesélte a helyi lakos. Lapunk az üggyel kapcsolatban felkereste az Országos Mentőszolgálat munkatársait, akik megerősítették a tragédiát. 

Egy idős férfi bajtársaink hosszas újraélesztési kísérlete ellenére, sajnos a helyszínen életét vesztette

 - mondta el a Ripostnak Sebő Katalin, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője. 

Dunavarsányban sajnos nem ez volt a hétvége egyetlen tragédiája: vasárnap (július 14.) kora délután ugyanis egy fiatal férfi merült el a helyi Rukkel-tóban. A segítség ebben az esetben is gyorsan a helyszínre ért, a férfit azonban nem lehetett megmenteni: a kutató-mentők már csak a holttestét tudták felszínre hozni. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek