Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.07.09.

Borzalmas csattanás rázta meg Ócsát, hátborzongató látványra értek oda a helyiek

A bicikliző családapát egy Suzuki sofőrje gázolta el. A férfi a kerékpárról lerepülve a szélvédőn keresztül csapódott az utastérbe.

Borzalmas csattanásra szaladt össze az ócsai Üllői utca népe kedden (július 9.) kora délután. A riadt helyiek hátborzongató látványra értek a hang forrásához: egy régi típusú Suzuki ugyanis betört üveggel állt az úton, benne pedig egy halálra rémült idős sofőr meredt maga elé, míg a fűben, az út mentén egy tropára tört kerékpár hevert. 

A kocsi szélvédője betört, itt csapódott be a tragikus sorsú kerékpáros Fotó: Ripost

Kiderült, hogy szörnyű baleset történt: úgy értesültünk, hogy a kerékpáros és a Suzuki összeütközött, méghozzá olyan szerencsétlen módon, hogy a biciklis lerepült a kerékpárról, és a kocsi szélvédőjén keresztül egyenesen az autó utasterébe csapódott. A helyszínt perceken belül ellepték a mentősök, a tűzoltók és a rendőrök, ugyanis a kerékpáros beszorult az utastérbe. Végül úgy tudjuk, mégsem a tűzoltók, hanem a segítségére siető helyiek emelték ki a Suzukiból.

Elgázolt egy kerékpárost egy személyautó Ócsán, az Üllői utcában, a Viola utca közelében. A biciklis a gépkocsi utasterébe esett, ahonnan a helyszínen lévők még a dabasi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt kiszabadították

 - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Információink szerint a kocsit vezető, nyugdíjas korú férfit is ki kellett segíteni a kocsiból.

- A járműben egy másik ember is tartózkodott. Őt megvizsgálták a mentők, majd a raj kisegítette az autóból, amelyet kivontattak az út menti árokból - erősítették meg a tűzoltók. 

A kerékpáron ülő helyi családapát, Pétert, megpróbálták újraéleszteni, de már nem tudták megmenteni Fotó: Ripost

Lapunk úgy tudja, hogy a biciklit egy helyi családapa, Péter tekerte, őt érte utol a Suzuki, ami hátulról ment neki, a mit sem sejtő biciklisnek. Péter életéért sokáig harcoltak a mentősök és mindent megtettek érte, azonban úgy tudjuk, végül mégis életét vesztette. Az eset körülményeit vizsgálják. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek