Nagy tömegben vietnámi és thai kamulájkokat vásárolt Magyar Péter

INSIDER
NÍNÓ

Szerző E. R. A.

Létrehozva: 2024.01.30.

Nyom nélkül tűnt el az angyalarcú srác – Ez a 17 éves Zoli legfőbb ismertetőjele

Riadót fújt a rendőrség, miután eltűnt egy 17 éves fiú a kapospulai lakásotthonból. Zsolnai Zoltánt már január közepe óta nem látták, most a lakosság segítségét kérik a megtalálásához.

Farmernadrágban, fehér pólóban és sportcipőben indulhatott el egy 17 éves fiú a kapospulai lakásotthonból. Zsolnai Zoltánnak január 15-én veszett nyoma, azóta nem találják. A rendőrség most a lakosság segítségét kéri a tinédzser megtalálásában

A rendőrség jelenleg is keresi a fiút /
A rendőrség jelenleg is keresi a fiút / Illusztráció: Pexels.com

Csak azt vitte magával, ami rajta volt

A fiút nagy erőkkel keresi a Dombóvári Rendőrkapitányság. Zsolnai Zoltán a kapospulai lakásotthonból ment el engedély nélkül. Azóta tartózkodási helye ismeretlen, életjelet nem ad magáról

A rendőrség tájékoztatása szerint a fiú körülbelül 175 centiméter magas, alkata vékony. Rövidre nyírt, világosbarna haja van és kék szemű. Utolsó ismert ruházata: farmernadrág, fehér póló és sportcipő.

Ön látta? 

A Dombóvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható fiú jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-501106-os telefonszámot, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon – írta a rendőrség hivatalos oldalán. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek