Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
NÍNÓ

Szerző K. C.

Létrehozva: 2023.12.11.

Újabb tragikus tűzeset történt, itt vannak a részletek

Pár óra elteltével újabb súlyos tragédia történt.

Szerző K. C.

Mint arról a Ripost beszámolt, tragédia történt Kispesten hétfő reggel. Kigyulladt egy lakás, amiben két ember vesztette életét a tűzoltók minden igyekezete ellenére. 

A tűzoltókon múlott, hogy nem történt nagyobb tragédia / Képünk illusztráció: pexels.com
Képünk illusztráció / 

Nem telt el két óra a két áldozatot követelő budapesti lakástűz óta, amikor ismét egy halálos tűzeset miatt hívták a tűzoltókat. A Hajdú-Bihar vármegyei Sápon egy korábbi tűz nyomait és egy középkorú férfi holttestét találták meg. A Pacsirta utcában egy ötven négyzetméteres ház tizenhat négyzetméteres szobájában volt korábban tűz. A helyszínen egy megolvadt elektromos radiátor volt. Tűzoltói beavatkozásra nem volt szükség. A tűz keletkezési okát tűzvizsgálati eljárás során tárják fel.

Csak decemberben már 206 kigyulladt lakóépülethez hívták a tűzoltókat. Az esetek során tizenöten megsérültek, nyolcan pedig életüket vesztették. A tragédiák megelőzése érdekében érdemes otthonra füstérzékelőt vásárolni. Ahol volt füstérzékelő, ott sem haláleset, sem sérülés, de még nagyobb tűz sem volt, hiszen a tűz keletkezésekor jelzett az érzékelő  - közölte a Katasztrófavédelem közleményében. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek